Primerjava

kar vam pade na pamet
Odgovori
Nippon
Alfa Junior
Alfa Junior

Teo napisal/-a:Fantje vi tako slabo poznate zgodovino alfe, da to kar boli.
Kaj ma pa zgodovina pr S2000 pa CTR?

Denimo da je dinotti potencjaln kupec S2000 ali CTR - pač vprašanje je kaj lahko če gre v alfa romeo salon konkurenčnga kup?

Kolk stane 147GTA - namreč na strani SLO zastopnika nisem najdu podatka - pa če morda kdo ve kolk jih je blo prodanih v SLO?

CTR in GTA sta pomoje povsem primerljiva!

S2000 in SPIDER sta pomoje primerljiva(oba sta cabriota - oba sta športno nastrojena, tud KM jev masta isto - dejansko je razlika le v pogonu - ampak sej sta S4 Q pa M3 E46 RWD tud primerljiva - pač nekomu sede bl spredn nekomu zadn nekomu pa Q - vsi pa vemo da je za cestno športno vožnjo RWD zakon!
Nippon
Alfa Junior
Alfa Junior

dejan napisal/-a:A se je spet en najdu iz honda foruma, pa začel mal provocirat.

Zgleda da je pri njih mal dolgcajt.

Je pa zanimivo, kako so nekateri ljudje predvsem internetni znalci in strašni teoretiki, v realnosti je pa peljal avto letnik 89, z 130 konji, ampak ker gleda top gear... in je najpametnejši.
Kaj pa rečš nekemu k se na avte spozna NIČ, pa te vpraša mal po statistikah zanesljivosti avtomobilov in je 156 najbl kvarljiv avto sploh?
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Dean_Q4 napisal/-a:
Dejch napisal/-a:http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 1&start=20

Evo to se pa zgudi, ko se normalno pogovarjas in potem vedno nekoga moti, da ne govoris samo o Hondi. Kaksne buche vse to slisis od teh hondašev, pa tud glava pece. #-o Sicer pa je smesno cist, kako eni orng rabjo picko. V tej temi sem koncal. :D
Huuuu :roll:

Trda je predla, krepke so bile - lepo si jih zrihtal...vidi da je zgleda oni petronas tam ko mene na suxu provucira, pusti ga ma on tisto integro kuje res v zvezde (100x in + več kot sem jaz Q4) ....hmm drgač pa.....samo boljše da nekdo z foruma tukaj ne prečita tistega kaj si in so rekli o GTA....

drag2004.press

#-o
Glede draga, ce sm koga prizadel, pol pa res nima kaj iskat na tem svetu. Pac clovek ne more obvladat, ce je redko na dragu. To je realnost in nisem nic slabega mislil. Jaz zase vem, da stvar ne morem obvladat, ce ne vadim. Mene sploh ne motijo, te rezultati v dragu, ker me drag sploh ne zanima. Avto je super in ga sploh jaz nebi mel za drag. Tako to je. Ne vem zakaj bi kogarkoli s tem uzalil, kar sem napisal. #-o
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nippon napisal/-a:

Evo to se pa zgudi, ko se normalno pogovarjas in potem vedno nekoga moti, da ne govoris samo o Hondi. Kaksne buche vse to slisis od teh hondašev, pa tud glava pece. #-o Sicer pa je smesno cist, kako eni orng rabjo picko. V tej temi sem koncal. :D
Dejc odgovor iskreno - kdo v tej temi večje buče prbija - hondaši al alfaromeo-aši?
Ce te zanima, kdo najvec buch proda, pejt na BMW forum al pa se hujs OPEL, mi smo proti njim se ok. Pa sploh se ne gre o tem kdo jih ima vec, saj ne vodimo statistike, govorimo o dolocenih posameznikih. No saj jaz.
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Nippon napisal/-a:
dejan napisal/-a:A se je spet en najdu iz honda foruma, pa začel mal provocirat.

Je pa zanimivo, kako so nekateri ljudje predvsem internetni znalci in strašni teoretiki, v realnosti je pa peljal avto letnik 89, z 130 konji, ampak ker gleda top gear... in je najpametnejši.
Kaj pa rečš nekemu k se na avte spozna NIČ, pa te vpraša mal po statistikah zanesljivosti avtomobilov in je 156 najbl kvarljiv avto sploh?
Rečem mu naj gre na honda forum, pa mu bodo bistreži razložil kaj naj kupi.
Nippon
Alfa Junior
Alfa Junior

dejan napisal/-a:
Nippon napisal/-a:

Ta je bla pa nizka JAO- dej raj odgovor kot odrasel človek!
Nippon
Alfa Junior
Alfa Junior

Dejch napisal/-a:
Nippon napisal/-a:

Dejc odgovor iskreno - kdo v tej temi večje buče prbija - hondaši al alfaromeo-aši?
Ce te zanima, kdo najvec buch proda, pejt na BMW forum al pa se hujs OPEL, mi smo proti njim se ok. Pa sploh se ne gre o tem kdo jih ima vec, saj ne vodimo statistike, govorimo o dolocenih posameznikih. No saj jaz.
Ne gre se za kolk je takih sam hočm povedat da so tud na vašem forumu taki sploh, je pa res da je njbolš take vzet popolnoma NEresno in je stvar rešena! Sej povsod se ozkogledni ljudje najdejo, sam pr takih ni napredka v razvoju!

Kot smo že ničkolikokrat ugotovil - VSAKEMU SVOJE IN KAR MU PAŠE!!!
Sam ni lepo da človek neki lepo vpraša pol ga pa nekateri tko spluvate da je joj!
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hehe zdej bod pa ti pošten in povej kolikokrat je kdo pri vas lepo vprasal o doloceni Alfi, ker je kar nekaj primerov, ki je zamenjalo znamko oz. imelo nacrte. In potem so padale otroske prjave v stilu Alfa di olio? Pac vedno je povsod tako. :) No ja jaz zdaj na to odgovorim Honda pogonjska motnja, ker pac ma bejba sama take bleme in tudi pri vas sem opazil, da je dost pogost pojav. Pri nas pa z oljem ni vec, tako da bi si lahko kaj novega pri vas spomnili. :) Vsakemu svoje tocno to je moje mislenje, samo da se ne zacne potem osebno zalit druge voznike. =D>
Nippon
Alfa Junior
Alfa Junior

Dejch napisal/-a:Hehe zdej bod pa ti pošten in povej kolikokrat je kdo pri vas lepo vprasal o doloceni Alfi, ker je kar nekaj primerov, ki je zamenjalo znamko oz. imelo nacrte. In potem so padale otroske prjave v stilu Alfa di olio? Pac vedno je povsod tako. :) No ja jaz zdaj na to odgovorim Honda pogonjska motnja, ker pac ma bejba sama take bleme in tudi pri vas sem opazil, da je dost pogost pojav. Pri nas pa z oljem ni vec, tako da bi si lahko kaj novega pri vas spomnili. :) Vsakemu svoje tocno to je moje mislenje, samo da se ne zacne potem osebno zalit druge voznike. =D>
Sam to je pa res čudn da ma tolk problemov - jst sm pač hondo kupu ker sm pogledu statistike in vsaj pr men držijo kot pribito - sm mel renault megane coupe fita bravo ople astro GSI tko da neki izkušenj z ostalimi znamkami mam in ne govorim kar neki na blef!

Bom pa mal pogledu kaj je folk glede alf povedu na našmu forumu!

BTW: pr mojmu FIATUni blo problemov z oljem ampak s drugimi stvaremi...
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Nippon napisal/-a:
dejan napisal/-a:
Nippon napisal/-a: Kaj pa rečš nekemu k se na avte spozna NIČ, pa te vpraša mal po statistikah zanesljivosti avtomobilov in je 156 najbl kvarljiv avto sploh?
Ta je bla pa nizka JAO- dej raj odgovor kot odrasel človek!
Nisem se mogu zadržat, jebiga petek je pa me že mal razganja

Hotel sem samo rečt, da večina folka je čist na suh pametna, avta še od blizu niso videli, pa so najbolj pametni, ker so tako prebrali na internetu, forumih, gledali top gear...

Še hujši so pa tisti, k ga še nikol niso namočil pa vejo vse o ženskah in sexu....

Ajd, pa brez zamere
urkos
Alfa Member
Alfa Member

nippon pa ti si tak samo za .... mešat. Če si že tak brihten bi lahko že prej vido, da s te moke nebo kruha, iji rajš na ker drug forum (priporočam ti kakega kjer razglablajo o japonskih risankah). Aja glede slovenskega gospodarstva: kot zgleda si malo oziroma bom rajše tak povedo SI NE RAZGLEDAN NA SLOVENSKO GOSPODARSTVO!!! Kaj je narobe z Gorenjem, Muro, Revozom??? Si mogoče pomislo katere slovenske firme so najbolj stabilne in prinesejo največ denarja v proračun,s katerega gre za plače v javnem sektorju, pokojnine, itd..
al si slučajno kaki miljonar, da ti je vseeno za vse. Ćlovek malo pomisli preden kaj rečeš.
Glede na tvoje besede predvidevam, da se sramuješ Slovenije in njenih plodov.
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ma alfisto so cist isti ko pa hondasi.
Mas enako (majhno) stevilo honda-
sev in alfistov, ki dejansko vejo
zakaj se gre. Tisti so ponavadi tih.
Mas pa celo morje tistih (hondasev
in alfistov) ko pa krneki lapajo, pa
so vedno najbol pametni.

Drugac je pa cist ista situacija. Obojni
na svojem forumu govorijo da so
njihovi avti boljsi, pa najdejo krneke
podatke, pa kr neke teorije. Oboji
govorijo za druge kk oni pluvajo po
njihovih znamkah, pa oboji provucirajo
... itd. itd.

@urkos: ti si pa cist v fen prdnu.
urkos
Alfa Member
Alfa Member

ma eh...mi je še žal, da se sploh obremenjujem s tem
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

Nippon napisal/-a:
šafla napisal/-a:
Dinotti napisal/-a:Upam,da nebo spet kake vroče krvi.Zanima me katera Alfa bi lahko bila konkurenca Hondi S2000 ali Civic type R.Za oba posebej.
hvala
ZDRAHAR. Ker ne voziš ne enega ne drugega je tole čisto brezpredmetno. Ko pa boš imel katerega od zgoraj naštetih pa lahko poveš, pa se gre probat. Je pomoje tle kar nekaj fantov, ki rado pretegno svoje jeklene konjičke.
To je prbližn tko kot če nimaš punce se nimaš kej za njih zanimat!
Njegov namen je bil razbran tudi iz drugih postov. Zadovoljni, tovariš?
I'm back!
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

dejan napisal/-a:
dejan napisal/-a:
Alfa33 napisal/-a:Da se vam da :roll: . Dej pejte na sonce :wink:
Ma ku.rac k je pa treba bit v službi, sicer bo pa zdele malca pa gremo mal noge pretegnt pa oči spočit na kakšnih još....
Lejga še eden je uletu. Sam še un model s swiftom pride nabijat pa bo cela žurka

a ga pokličem :lol: :lol: če ga češ spoznat prideš v soboto ob 8h v roll bar
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Odgovori
  • Informacija