Danes sem dobil odgovor od Konstilla, cena za preproge je 5250 SIT, za tiste, ki majo še pritljažnik pa še + 3000 SIT.
PReproge bojo narejene najkasneje teden po tem, ko zberemo denar.
V sobto bo turističnio reli, kjer bo kar precej oseb iz seznama, zato predlagam, da bi probali kaj zabrati tam.
Če kdo hodi dopoldne po ljubljani pa mi lahko dostavi do službe (LJ moste). GSM, če rabite, dobite na PM.
V osnovi bi založil sam in potem tudi poslal po povzetju, samo 140K pa res ne morem založit, tako da se potrudimo in spravimo nekaj skupaj, za oddaljene pa bom založil in po želji poslal po povzetju.
Če ne bo šlo drugače. se bom zmenil in prevzemal po 10K recimo, tako da boste dobili čimprej.
P.S.
Dajte tole na sticky za kak dan, da bodo vsi videli.
MareA napisal/-a:Fantje, kako kaže s temi preprogami? Moja Alfa me že sprašuje; "Kdaj bom lepša?"
Sem klical v Konstill, kjer so mi zagotovili, da v torek 26. dostavili k meni in takoj, ko jih dobim bom poskrbel, da jih dobite vi.
Sem tudi sam pričakoval, da bojo prej (tudi potnik je tako zagotavljal) pa imajo bodaj preveč dela in še problem je potnika dobit... Samo, da sem oddal denar, sem ga lovil en teden....
Tokrat se morajo držat, ker jih bo drugače potrebno obiskat,
Če kdo dvomi, lahko rade volje pokliče v Konstill in se znese nad njimi, da ne bom samo jaz klicaril.