Uporabnik Alfista ima xenon žarnice oz. Xenon HID kit.
Pride pa če se dobr spomnem okol 350€.
Je pa to xenon žarnica, balast in pa kabli. Zadeva paše na navadne luči.
Nevem pa kako je s homologacijo tega.
Lahko pa kupiš original xenon luč, sam to pa pol stane celo premoženje.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Malo poglej na e-bay, mislim da so cene malo padle! Za 156 pa pride zadeva še ceneje kot za npr. 145, ker ima H7 žarnico, in grejo prav klasične xenon d2s ali d2r in so občutno cenejše kot recimo H7 kit!
Ciao Alfista
p.s. Pri vseh predelava, ki sem jih opravil na moji Alfici, se je to najbolj splačalo! IZJEMNO!!!
Aja še to. Ko boste kupovali xenon kit, ne pretiravat z temperaturo snopa! Jaz imam 6000K in menim da je to zgornja meja! Potem je že preveč plavo in se zgublja na svetilnosti oz. vidno osvetljenosti!
Najbolj "bela" svetloba je okol 6000, 6500. Kar je manj vleče na rumeno, kar pa več pa na modro in naprej vijolčno.
Alfista kdaj bi se to tvojo stvar dalo videt v živo? Boš kej po ljubljani hodu? Predvsem me zanima napeljava.
Kaj pa si vse vzeu od luči od 166?
A se samodejno nastavla višina snopa?
Maš kake slike?
ZA xenon se rab projekcijske lampe... torej une z lečko ter prozorno ( clear) sprednje steklo. Glede homologacije je pa tko, da moraš imet pranje zarometov.
LaserJaMM napisal/-a:ZA xenon se rab projekcijske lampe... torej une z lečko ter prozorno ( clear) sprednje steklo. Glede homologacije je pa tko, da moraš imet pranje zarometov.
Torej se višina snopa nastavlja avtomatsko?
Lečko že mam, tm kjer je lečka je tut "clear" steklo, pranje žarometov pa tut mam, hm.....
@Darko567: Kok te je pršou ta xenon? A bi se zame tut kej našl?