Vprašal bi vas za mnenje. Zjutraj mi alfa ni vžgala. Je samo bolj bogo zaverglu pol pa nič več. Ko sem ga hotel ponovno zagnat se sliši samo klik. In to je to. A je možno da je šel akumulator. Ker ko hočem na daljinca avto zaklent ga on sicer po žmigavcih zaklene ampak kljukic ne da dol (torej je odklenjen). Al je mogoče kaj drugega?
A veš da luči nisem probu. Mi je pa dnevni števec km na nulo vrgu, pa ene parkrat sm opazu da mi je na radiu nastavitve v "default" vrgu. Mi je pa včeri enkrat bolj bogo vbistvu komi vžgal.
Vprašal bi vas za mnenje. Zjutraj mi alfa ni vžgala. Je samo bolj bogo zaverglu pol pa nič več. Ko sem ga hotel ponovno zagnat se sliši samo klik. In to je to. A je možno da je šel akumulator. Ker ko hočem na daljinca avto zaklent ga on sicer po žmigavcih zaklene ampak kljukic ne da dol (torej je odklenjen). Al je mogoče kaj drugega?
Hvala, in ostanite v cvetju.
Peter
Pri meni so bili isti simptomi pa je bil akumulator fuč
Pozdravljeni!
Jaz pa ne bi zaradi ene stvari odpiral nove teme ko je neki malega.
Sem lastnik alfe romeo 156 sw 2.4 jtd l. 2001.
Zanima me koliko litrski tank ima ta avtomobil?
Rad bi si izracunal porabo.Trenutno se velik furam po mb pa do bistrica in prlekija.
Tankal sem polnega in se mi je ustavilo na 59,3 litra s tem da je za rezervo svetlo neki casa.
Predvidevam da ima nekje 65 litrski tank, al kaj vec?
Aja, saj sem gledal v knjizice od alfe pa je vse v nemscini pa se nic ne razumem.
Marco O'Polo napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz pa ne bi zaradi ene stvari odpiral nove teme ko je neki malega.
Sem lastnik alfe romeo 156 sw 2.4 jtd l. 2001.
Zanima me koliko litrski tank ima ta avtomobil?
Rad bi si izracunal porabo.Trenutno se velik furam po mb pa do bistrica in prlekija.
Tankal sem polnega in se mi je ustavilo na 59,3 litra s tem da je za rezervo svetlo neki casa.
Predvidevam da ima nekje 65 litrski tank, al kaj vec?
Aja, saj sem gledal v knjizice od alfe pa je vse v nemscini pa se nic ne razumem.
LP in Hvala
63 l. Mimo grede , pa za računanje porabe niti slučajno ne rabiš vedet kolikšen je rezervoar za gorivo.