Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
CH145
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: primorska

androh, kaj misliš mogoče s primorske enega, ki ima Fiat Punto HGT? ker tisti je res ohranjen 100%, iz Lokev je mož doma.
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

mitja155 napisal/-a:
przlend napisal/-a:Za pospešek navor ni toliko pomemben!Pomembna je razmerje moč-teža in tvoj GT ima prednost dobre 1kg na konjsko silo proti Q.V.!
Kok je pa 145 težka če ni skrivnost?
1270kg!!!
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

mitja155 napisal/-a:
Dean_Q4 napisal/-a:Povem ti lahko le tako izkušnjo, da ko sem še bil alfist "LOL", no saj sem še po srcu, sem točno takšno Bravo nesel v letečem štartu , stisnila sva nekje pri 40 v 2, pa gor do 160 (čez koroški most v MB-za poznavalce), čeprav pravijo da leteči štart ni ravno naj naj zadeva pri štiripogoncih (beri 155 Q4), pa je kljub temu zaostal za ene 50m v tistih milim da v nekje 400 metrih...

Opombica....Q4 brez čipa, sedaj bi bila razlika zagotovo 1x več

Drugače pa nasplošno mislim da ni tako slab tale avto

LP
Dej mal razmišlji kaj pišeš. Nesel si bravota HGT v letečem štartu. 190 turbo komjev proti 150 atmosferskih konjev. Samo info. Moj punto ni dosti lažji od alfe 145Q ima skoraj 20konjev manj, pa je brez enega problema šel v letečem staru mimo kolegove q-je. A si mogoče kdaj pomislu, kolk maš navora ti ko zagrab turbo? Jest ga mam 20 MN več kot alfa in bravo, kok ga pa imaš ti? Kolega ima bravota HGT-ja in lahko rečem da je avto fantastičen,edino kar me moti je to da je mašina sorazmeroma lena. Se pa vrti in vrti, in vrti, ter prileze števec do 240 brez problema. Edino iz mesta je mal počasen, amoak ko je enkrat not 2. ga samo še vleče. :mrgreen:
Hahaha :lol: 8)

Nevem kako sem to spregledal tukaj :? tema je že stara...no ampak tako kot je nekdo rekel mal pomisli na razmerje moč-teža!
Navor nima tu bistvene vloge in tale HGT je šel zelo dobro, sem bil presenečen takrat...pomisli da ima Q4 prazna 1465kg :oops: ..pa še pomisli "vsak majster" oz. poznavalec če hočeš ti bo reko da je 4x4 ful bad za leteči štart napram 2wd mislim in še nekaj, avto gre dosti , dosti bolje iz štarta iz nule, kot pa leteči...

kakorkoli, LP
Dean
mitja155
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

Dean_Q4 napisal/-a:

Nevem kako sem to spregledal tukaj :? tema je že stara...no ampak tako kot je nekdo rekel mal pomisli na razmerje moč-teža!
Navor nima tu bistvene vloge in tale HGT je šel zelo dobro, sem bil presenečen takrat...pomisli da ima Q4 prazna 1465kg :oops: ..pa še pomisli "vsak majster" oz. poznavalec če hočeš ti bo reko da je 4x4 ful bad za leteči štart napram 2wd mislim in še nekaj, avto gre dosti , dosti bolje iz štarta iz nule, kot pa leteči...

kakorkoli, LP
Teb je to ful smešno. V enih postih govoriš kok ti gre alfa in jo primerjaš z Cl500 ipd, v naslednjem postu pa govoriš kok si bil presenečen da gre bravo dobr... Iz tvojega pisanje razberem samo da si komaj ušel bravotu... Sedaj praviš da ima q4 1500, brao jih ima več kot 1200kg. merca iz enega drugega posta pa ima preko 2 toni, pa ti ne more zbežat, lovit whatever,.... Če navor nima nobene vrednosti pri tem vzami VTi-jo in gremo v Vrhniški klanec tišat iz 80 v 5. prestavi. Pa boš vidu kok je navor pomemben.. Sicer te pa e vedno čakam na kakšnem dragu, da pokažeš meni še vedno sanjski avto....

pa brez kreganja....
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

mitja155 napisal/-a:
Dean_Q4 napisal/-a:

kakorkoli, LP
Teb je to ful smešno. V enih postih govoriš kok ti gre alfa in jo primerjaš z Cl500 ipd, v naslednjem postu pa govoriš kok si bil presenečen da gre bravo dobr... Iz tvojega pisanje razberem samo da si komaj ušel bravotu... Sedaj praviš da ima q4 1500, brao jih ima več kot 1200kg. merca iz enega drugega posta pa ima preko 2 toni, pa ti ne more zbežat, lovit whatever,.... Če navor nima nobene vrednosti pri tem vzami VTi-jo in gremo v Vrhniški klanec tišat iz 80 v 5. prestavi. Pa boš vidu kok je navor pomemben.. Sicer te pa e vedno čakam na kakšnem dragu, da pokažeš meni še vedno sanjski avto....

pa brez kreganja....
:lol:

NE NISEM KOMAJ UŠEL, bil sem pa presenečen na začetku, ko je tip itak vozo 15m pred mano in ko sma pohodla je bila za kake 2-3 sek razdalja še vedno enaka, to sem mislo, valda da je bla če pa je Q4 mela le okoli 2000obratov takrat, zato pravim da sem bil presenečen :wink: potem pa sem ga mogo prvo dohitet, pol sem pa šel mimo, ko pa je bila 3 nekje pri 145 pa je bil že lep kos zadaj! :P

Z mercedesom pa drži, držakl sem clk 500, če ne verjemeš je pa tvoja stvar :)

Sicer pa si premalo na forumu, ker bi drugače vedo da je Q4 neregistrirana in KOT TAKŠNA tudi nesme voziti na dragu, sicer pa prodajam avto "v tem tednu bo 100% šel" ker se že enih 6-7 grebe za njo :wink: In tako nebo moja Q4 nikoli dočakala draga, vsaj z mano ne... bo pa S4 milijon procentov, mogoče proti koncu sezone že, drugače pa drugo leto 8) (pol bom pa vsem nekaj dokazo, da bojo oke take) :oops:

Stavek:
pa brez kreganja...
pe zelo cenim =D>
Dean
androh
Alfa Member
Alfa Member

CH145 napisal/-a:androh, kaj misliš mogoče s primorske enega, ki ima Fiat Punto HGT? ker tisti je res ohranjen 100%, iz Lokev je mož doma.
Ne, mislim na enega rumenega bravota hgt, nekje pri Postojni je doma. Ful ohranjen!
androh
Alfa Member
Alfa Member

A pozna kdo tega:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=416603

Baje, da si ga ge prvi lastil en uslužbenc na Avto Triglavu....
Uporabniški avatar
Jan #87
Alfa Member
Alfa Member

androh napisal/-a:A pozna kdo tega:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=416603

Baje, da si ga ge prvi lastil en uslužbenc na Avto Triglavu....

Z novimi ter testnimi vsi vemo kako delajo na Triglavu :roll:
Tega se je lastnik mogoče pazil, če je bil njegov...zgleda odlično ohranjen.
GTA power
Odgovori
  • Informacija