You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
159 hmmm....
Lepa je najlepša ni! Moje mnenje je, da 156 ostaja na vrhu tudi po prihodu 159ke. Nova oblika izžareva več elegance vendar pa je mnogo manj izvirna (razumljivo saj sta si v marsičem podobni). Na žalost pa je, verjetno tudi na račun dodatnih centimetrov, izgubila mnogo oblikovne dinamike, ki jo je imela 156ka in ta alfam prekleto pristoji. Nekako se mi zdi, da te 156 vseeno bolj "čaka" na parkirišču, da jo zapelješ. Vseskozi je seveda govora o "originalni" obliki 156ke saj imam občutek da je bil njen face lift nankšna priprava na 159. Notranjost, ko jo vidiš prvič na sliki je hmmm mix ex bmw armature in 156kine vendar grda! Ko jo gledaš drugič, tretjič... postaja dopadljivejša že skoraj solidna. No upam da, ko sedem za volan ugotovim da je vendar to to! In potem bomo lahko pisali tudi o čem drugem kot o vtisih s slike! Ampak 28k evropejčkov za vstopni model....upam da ima vsaj popolno serijsko opremo drugače...bo redek gost slovenskih cest.
nevem nevem.....tale 159 te tko hudobno gleda da eincveidrei ucvreš notr pa jo zakurblaš....pa hudo je k zlobno tut od zadaj zgleda,ne sam od spredaj...
Sam to mi še zdej ni jasn kako so lahko naredil počasnejši avto kot je 156tka. Nova ma več konjeu sam je vseen počasnejša - velika regresija če mene uprašaš.
vizo napisal/-a:Sam to mi še zdej ni jasn kako so lahko naredil počasnejši avto kot je 156tka. Nova ma več konjeu sam je vseen počasnejša - velika regresija če mene uprašaš.
Problem je v sami teži... kr poglej... 1600kg... fak pa to je k Audi A8
Drgač pa ja - BMW 330 pusti 3.2Q4 po pospeških grdo zadaj... če mene vprašate gre to samo na račun take nenormalne teže - žal bo dinamika 156ke izgubljena...
alfafil napisal/-a:-pospeški,končna me ne impresionirjajo,tukaj je BMW bolj preprivčljiv,kljub odvečnim kilogramom obeh znamk
Pri katerm motorju? Proti kateremu BMW motorju?
-evo,malo sem primerjal,kolko se pač da
-320 i-150km-9,0sec-220km/h-1395kg
-159 1,9jts-160km-9,7sec -212km/h-1480kg
-159 2,2jts-185km-8,8sec -222km/h-1490kg
-se pravi alfa se komaj z 185km primerja z 320i
-320d-163km-8,3-225km/h-1490kg
-159 1,9jtd-150km-9,4sec-210km/h-1535kg
-159 2,4jtd-200km-8,4sec-228km/h-1630kg
-tudi tukaj alfa potrebuje cca 35km več in večjo prostornino,da konkurira BMW-ju
-sori,to me res ne more impresionirat,ampak to ne pomeni da bom zdaj vozil BMW,dejstva pa so tukaj in to moramo športno priznat
-kje je tu tisto športno srce ,počasi izginja in to me hudo moti,jebeš vse navlake in pomagala,hočem IZVIRNIK
mogoče je problem v tem da vi primerjate bmw3ko mogli bi pa 5ko....seveda kar se velikosti tiče...sicer nevem kolko sta Bmwja dolga samo dejstvo je da je 159 precej večja krava kokr 156ka....
vizo napisal/-a:Sam to mi še zdej ni jasn kako so lahko naredil počasnejši avto kot je 156tka. Nova ma več konjeu sam je vseen počasnejša - velika regresija če mene uprašaš.
Problem je v sami teži... kr poglej... 1600kg... fak pa to je k Audi A8
Drgač pa ja - BMW 330 pusti 3.2Q4 po pospeških grdo zadaj... če mene vprašate gre to samo na račun take nenormalne teže - žal bo dinamika 156ke izgubljena...
Ja bo treba še kej druzga kot pleh štancat.. Aluminij dela čudeže pri teži, sploh pri večjih avtih.. Kot primerjava Phaeton in A8, prvi krava drugi raketa
Pa zakaj sploh delajo tako tezke avte?
Zarad tega se zmanjša končna hitrost in pospešek, poveča se poraba, podaljša zavorna pot....
A je res tok drag aluminij da bi bilo več delov iz aluminijevih zlitin??
creed555 napisal/-a:Pa zakaj sploh delajo tako tezke avte?
Zarad tega se zmanjša končna hitrost in pospešek, poveča se poraba, podaljša zavorna pot....
A je res tok drag aluminij da bi bilo več delov iz aluminijevih zlitin??
ja je tak drag ja (obdelava pa to,material sam verjetno ni tak problem-ker aluminij je mehak,avto pa to lih ne sme bit)....zato ga majo sam high-tech limuzine visokega razreda.....teža je pa zato ker so velki avti,velik tehnike notr,vse kar je pa "lažje" je pa ponavadi full drago....sej cilj snovalcev je naredit lažji avto ker je posledično tut bolj varen sam....to potem vpliva na ceno,konstrukcijo itd...