Jah meni ga zdele rahlo pije, ker mi gre hladilnik proti koncu . Danes na AC od trebnjega do Ljubljane se mi je temperatura dvignila na 100¨C. Na srečo doim ta teden novega iz Italije
Alfa33 napisal/-a:Jah meni ga zdele rahlo pije, ker mi gre hladilnik proti koncu . Danes na AC od trebnjega do Ljubljane se mi je temperatura dvignila na 100¨C. Na srečo doim ta teden novega iz Italije
Ne vem zakaj se tolk sekirate če avto spije mal olja, ga pač doliješ in to je to. Z motorjem je zagotovo vse uredu če spije tja do 1l/1000 km.
Imam ar75 ki ima 240 kkm in konstantno pije olje od 3 dcl do 1l na 1000 km odvisno od letnega časa in vožnje. In to že od 100 kkm naprej(takrat sem jo kupil). Če je pa glasna bencinska črpalka jo je pa res najbolje zamenjat, ker se bliža njen konec. Lahko da ti bo še dolgo delala lahko pa jutri crkne.
Mislim, da smo šli z bistva, Alfa naj bi pila olje, to vsak ve. Vendar, njega zanima če je to preveč kar je napisal.
Sam lahko proba, če mu kuri olje. Naj ti nekdo pohodi gas ti pa povohaj izpušni plin, pa ne preveč!
Boš takoj videl če ti ga kur. (možno je tudi pogledati dim če je sivkasto moder) samo to je pa že kar hudo!
Skratka, moram potrkat, nimam alfe ki žre olje.
Sicer pa sem dobil kar ohranjeno.
Povejmo mu, da se naj ne sekira tudi če malo pije olje, vendar naj pazi, da olja ne bo zmanjkalo! Naj pridno sproti doliva.
Alfa33 napisal/-a:Jah meni ga zdele rahlo pije, ker mi gre hladilnik proti koncu . Danes na AC od trebnjega do Ljubljane se mi je temperatura dvignila na 100¨C. Na srečo doim ta teden novega iz Italije
Hladilnik olja ?!
D.
Kr ta velik hladilnik . Lansko leto mi je proti jeseni spustil in smo dali tesnilo, letos spomladi me pa že komaj dohaja
Meni je 33 1.5IE pila okol 1l na 10.000km pa bencinska pumpa je bila kar glasna že ob nakupu in takšna je tudi po dveh letih ostala, ni bilo nič narobe z njo. Tako je pač pri 33kah.....
Fantje, brez olja ne gre!
Tisti, ki pravi, da pri menjavi izpusti iz avta toliko olja, kot ga nalije noter, buče kotali!
Če ne drugega, nekaj olja pri visokih obremenitvah in visoki segretosti olja, izpari. Če bi bilo to nepomembno, nebi navajali viskoznosti olja na embalažah in servisnih knjigah.
btw: novi M3, ki je (baje) oh in sploh, pod 3 litre olja na 10k km ne gre!
Meni recimo 145 1.4TS ni spila niti kaplje olja, pa je nisem šparal, noter sem točil 20K, medtem ko zdajšnja 147 2.0TS spije kake 3 dcl na 3000 km. Brez kotalenja buč
Se strinjam. Tudi 146 1.4 ts v celih šetih letih ni spila nič olja (20k). Je pa res, da se lahko poraba olja od motorja do motorja razlikuje, čeprav gre za isti motor.
Moja 33-ka spije malce olja ko je na maximumu, ko pa enkrat pride na zgornjo tretjino šipke pa ga neha piti. Jaz ga vseeno malce dolijem tako da je zmeri na ful, točim pa samo selenio racing.
Benz pumpa lavfa kot motorka ampak je to kar standard za 33-ko.
Ti samo pazi da imaš dovolj vode v hladilnem sistemu in dovolj olja v mašini pa ne bo problemov. Pa ne tišči ga dokler ni ogret.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Men je pa moja 33-ka 1.5ie (ko sem jo kupil) pila manj kot 0.5l olja na 15K, po 3. letih pritiskanja pa čez 2l na 15K.
Črpalka je bla tudi tiha na začetku, pol pa je začela piskat in še vedno da, ker jo velikokrat srečam
pr alfi je cist odvisn kaksen je lastnik.. ce se je skos tisi se use rasfuka notr in pijeolje.. ce je voznja umirjena in vse tako kot mora biti popije nic in da.. temu bi se lahko tako rekl da je z alfo neki narobe ce ne pije olja