Sicer maš prav, vendar Alfa Sud je legenda, saj zavoljo tega modela je Alfa izgubila samostojnost! Alfa Sud je italijansko vlado stal ogromno denarja, sledila je prodaja Alfe, kupil jo je pa Fiat!Q_4 napisal/-a:Ja Alfa Romeo SW...ni ga lešpšega "karavana" če mu lahko tak rečeš.
Se pa mi 156 SW zadaj bolj dopade kot tad(sodim po sliki) ker nim aodbijača tak daleč in na tak način ven potegnjenega.
Mah Alfa dela danes za moj okus itak najlepše avte. Pretekost...če odštejem Arno, Suda, pa 75(žal mi ne potegne OBLIKA). So seveda boljše ocenjeni vendar si ne zaslužijo...ALA GOLF 5 pa ta nova "rajngla" različica tega modela...Neja vem kje folku okus...Dachia Logan. Pa za ta dnar dobim 3 leta star avto taki da tja padeš...Pa je star 3 leta pa še vseeno boljši kot ta nov.
Clio...pa 147 4 leta staro pa mam avto ne pa bicikel.
Itd...

FIAT RULES!GEISTERFAHRER napisal/-a:Sicer maš prav, vendar Alfa Sud je legenda, saj zavoljo tega modela je Alfa izgubila samostojnost! Alfa Sud je italijansko vlado je stal ogromno denarja, sledila je prodaja Alfe, kupil jo je pa Fiat!Q_4 napisal/-a:Ja Alfa Romeo SW...ni ga lešpšega "karavana" če mu lahko tak rečeš.
Se pa mi 156 SW zadaj bolj dopade kot tad(sodim po sliki) ker nim aodbijača tak daleč in na tak način ven potegnjenega.
Mah Alfa dela danes za moj okus itak najlepše avte. Pretekost...če odštejem Arno, Suda, pa 75(žal mi ne potegne OBLIKA). So seveda boljše ocenjeni vendar si ne zaslužijo...ALA GOLF 5 pa ta nova "rajngla" različica tega modela...Neja vem kje folku okus...Dachia Logan. Pa za ta dnar dobim 3 leta star avto taki da tja padeš...Pa je star 3 leta pa še vseeno boljši kot ta nov.
Itd...

Pokliči me, ko boš na Alfo prešaltal, ker vem da zdaj trpiš!CAPO napisal/-a:FIAT RULES!GEISTERFAHRER napisal/-a:Sicer maš prav, vendar Alfa Sud je legenda, saj zavoljo tega modela je Alfa izgubila samostojnost! Alfa Sud je italijansko vlado je stal ogromno denarja, sledila je prodaja Alfe, kupil jo je pa Fiat!Q_4 napisal/-a:Ja Alfa Romeo SW...ni ga lešpšega "karavana" če mu lahko tak rečeš.
Itd...

GEISTERFAHRER napisal/-a:Pokliči me, ko boš na Alfo prešaltal, ker vem da zdaj trpiš!CAPO napisal/-a:FIAT RULES!GEISTERFAHRER napisal/-a:
Sicer maš prav, vendar Alfa Sud je legenda, saj zavoljo tega modela je Alfa izgubila samostojnost! Alfa Sud je italijansko vlado je stal ogromno denarja, sledila je prodaja Alfe, kupil jo je pa Fiat!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti