Kot otrok sem sanjal o....

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

AR 145.. kar sem tudi kupil.. uno turbo - kar sem tudi imel.. Yugo a55 pokojni :)
trenutne sanje AR 166 ali 156.
Uporabniški avatar
Major9
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domzale

Italdesign Cala!! Bile moje sanje pa še zdej so!! Pa kaksna integralke se tud nebi branil v tistih časih, pa tud zdej ne!!

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Don Picco
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo MiTo QV
Kraj: Ljubljana-Crnuce
Kontakt:

jest pa AR 145 (kar sem imel oz mam se zmeri) in 156 (to kar trenutno vozm 8) , pa za integralkami sm bil smeri vs slinast :D :D :D

drgac so ble pa alfe zmeri pri bajt in bodo tud ostale.... :D :D 8) 8)
We brake 4 Nobody
!!!AR - 156 2.5 v6!!!
!!!AR-MiTo QV!!!

“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
— Jeremy Clarkson
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Moskviča, kovinskega na pedala. Mel so ga pa v Nami, pa nisem nikol
razumu zakaj babica to ne more kupit. :D

Drugač pa sem ze zalubu v Alfo 75 ko sem mel ene 11 let. Prepričan sem bil (in še vztrajam), da jo bom mel, ko bom velik. :lol:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ferrari F40
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

No, pa je le nekdo še imel take sanje: definitivno Ferarri Testarosa... nedosegljiva iluzija mojega življenja...
Ko sem pa "padu" na realna tla, pa nisem mogu pozabit ritke od 164 (pa od ene sošolke tut ne) :wink: 164-ka me je potem razdevičla na 240, sošolka je pa priliko takrat že "rahlo" zamudila. Ritka od 164 se mi je bolj dopadla takrat :lol: Sem pol sprobal vse razen TB. Sanjal sem pa vzporedno o kabrioletu - na žalost v "našem realnem svetu" takrat ni blo drugega kot hrošč al pa golf. V filmu sem pol enkrat videl spajderco in to je blo to.
In letos sem si sanje uresničil... 2× :D :D :D
1. nabavil spajderco
2. to soboto zopet nabavil motor, ki je tut bil v mojih sanjah večkrat - Yamaha Tenere
To, da sem dobil ustnice in učke moje drage (že kar pred leti) je pa itak naredilo življenje tisto pravo... alfice ga pa "samo" olepšujejo... ZELO olepšujejo :D
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sleby napisal/-a:Ferrari F40
indeed!
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

Sem že enkrat pisal o tem se mi zdi :wink:

Kak je prišla 155 ven, se si rekel da jo pa še !!!hočem met enkrat!!! tako je tudi bilo :D pozneje ko sem malo gledal po modelih, se si pa reko, da edina 155 pride v poštev Q4, ker je turbo in 4x4, pa zelo dobre tehnične podatke :D ... IN SEM JO RES MEL, oz. JO ŠE IMAM :D

Večne sanje odkar pomnim (3.leta star verjetno)... PORSCHE, bilokateri oz. najraje kar 911 Turbo :D
Dean
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Uf neki sm pozabu.....OPEL :D OMEGA LOTUS....takrat najmocnejsa
serijska limuzina...prava zver :P
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

Ja,Omega Lotus,ali pa Audi RS2,pa tud kakšna 80ka cabrio je mela svoje čare :D ,tudi 33ke predvsem Imole,so mi padale v oko,ampak...ko sem 1.videl Masseratija Quattroporte,pa sem bil čisto adijo.Od 10ljudi,jih je 9reklo,da je grd,jaz sem bil 10ti,kateremu je bil sanjski.In vem,da 1x bo stal v garaži. :D
Naio
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domžale

jst mam pa zlo rad old timerje sanju o peugeot 204 v6
dobil pa 204 1.1 restavriru pol pa sem ga dal naprej

sanjam pa še o motorju zundapp ks 600 ali pa ks 750 izdelan med letom 1938 in 1945(brez prikolce)
pa alfico turinga

pa pelu bi se enkrat z avionom Messerschmitt Me 262
party
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: ljubljana

Pozdravljeni alfisti

Danes sem slučajno odkrila vaš forum, mož ga ima namreč med priljubljenimi in zanimivo.
Tudi moj mož je velik ljubitelj alfe, pred leti ko je še nisva imela sem samo poslušala glej to, to je pa.........alfa. takrat je bila zelo aktualna 33. No danes pa sva ponosna lastnika alfe 156 2.0 sw. Nikoli nisem bila ravno navdušena nad alfami, moram pa priznati, da je res kar pravijo, ko jo enkrat imaš te popolnoma osvoji. Tako, da bo naš naslednji avto, kaj drugega kot alfa.
lep dan nataša
boštjan
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

party napisal/-a:Pozdravljeni alfisti

Danes sem slučajno odkrila vaš forum, mož ga ima namreč med priljubljenimi in zanimivo.
Tudi moj mož je velik ljubitelj alfe, pred leti ko je še nisva imela sem samo poslušala glej to, to je pa.........alfa. takrat je bila zelo aktualna 33. No danes pa sva ponosna lastnika alfe 156 2.0 sw. Nikoli nisem bila ravno navdušena nad alfami, moram pa priznati, da je res kar pravijo, ko jo enkrat imaš te popolnoma osvoji. Tako, da bo naš naslednji avto, kaj drugega kot alfa.
lep dan nataša
"Glej, Alfa...!" se tudi zdaj moja oglaša, prej pa tudi nikol navdušena! :mrgreen: Ja babe, res ste neverjetne no! :wink:
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak

Moje misli so bile od 12 leta naprej pri uno turbo,kateri je bil tiste čase z R5turbo edini majhen strup!
Uporabniški avatar
Speedboy
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Unec
Kontakt:

Am,o mojih sanjah bom raje tiho...vsi moji sanjski avti...am,reši moje sanje le to,da bom nekoš kakšen šejk,ali kaj podobnega... :wink: :roll:
Šc izza ovinka
Odgovori
  • Informacija