Torej danes smo rešili dva problema.S pomočjo Lancie sem ugotovil da mi
navigacija deluje,s tem ko sva dala CD v CD rom pa se je tudi ura pravilno naravnala.Ostane mi še problem alarma in akumulatorja.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Spet problem z navigacijo v AR166.Zadeva je delala 2 meseca,zdaj pa mi je začelo javljati,da je CD narobe vstavljen.Danes sem ene 85x vstavljal noter razne CD,pa ni bilo odziva,nato pa je spet začelo delovati.Ali je to zaradi mraza ali je kaj narobe z čitalcem CD-jev.Ima kdo podobne izkušnje?
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Torej navigacija mi ponovno dela.In kaj sem naredil.V CD enoto sem dal čistilni CD in po nekajkratnih poizkusih je začelo delovati.Naslednji dan spet ni delalo,ponovno sem poizkusil z čistilnim CD-jem.To sem ponovil 3x v obdobju 1 tedna in zdaj mi brezhibno deluje že 2 tedna.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Sedaj sem si kpil 156SW, ki ima navigacijo, iz E-mule sem dal neke karte dol samo še nisem sprobal. Pa me zanima ali uporabim verzijo DX ali nonDX kart.Če bi bil kdo tako prijazen in bi mi posodil karte da si jih prepečem.
Zanima me, kam se vstavi navigacijski CD pri 166? Kolikor vem 166 nima pri vozniku CD enote...A se vstavi kar v izmenjevalec zadaj, na katerokoli pozicijo. Me sprasuje kolega, sam imam pri 147 vse lepo spredaj pri vozniku.
zdravo fantje.
najprej vse pohvale vasemu forumu in upam da mi bo kdo znal pomagat z mojim problemom .
no v glavnem fotr nabavu AR 166 in walda ni cdjov za navigacijo notr , zdej me pa zanima , ker sm ze prebiral vas forum sm dobil edk2 likne za emule in potegnu oba fajla dol , ok en je cd image , kwa pa drug k je dvd image , a dvdje bere AR 166 tm uzadi ?
Obstajajo najmanj štirje programi na katerih je pokrita slovenija, trenutno najboljša je Garmin / Adria Route , delno uporaben je program od TomTom a ki pa je fantastičen za tujino in še drugi (I-Go,Navigon).
Žal pa nobeden od teh programov ne deluje v originalnih navigacijah.