Alo Alfisti, kaj si mislite o selespeed menjalniku; ima kdo kakšne negativne izkušnje z njim? Kolk pa kj prib. performance avta (v primerjavi z navadnim menjalnikom) trpijo?
Hvala za odgovore.
Jaz sem ga parkrat uporabljal v Stilotu Abarth, pa je bil kr ok no. Cas menjavanja je nekje tak kot ce bi hitro menjaval z navadnim. Zna (vsaj pri Stilotu) dat vmesni gas ce menjas na visoke obrate. Fajn je ker imas opcijo manual, pa mas pol ono formula-style menjavanje.
Se pa je baje na Stilotu full kvaril (kolegu so 2x menjalnik menjali, ker je nekaj zasteka). Kako je pri Alfah pa ne vem
Probal že marsikaj in po mojem mnenju so alfice v celem krasne, če pa želite dobr avtomatski, pa kakršenkoli že, menjalnik pa je roko na srce "made in germany" v tem primeru zakon. Selespeed je OK, je pa v primerjavi z omenjeno konkurenco po MOJEM mnenju res precej v zaostanku. V mislih imam že omenjeno počasnejše menjavanje, občasno "zmedenost" menjalnika predvsem pri agresivnejši vožnji. Za neprezahtevnega voznika, oz. za vsakdanjo rabo je pa zadeva povsem zadovoljiva.
alf napisal/-a:Probal že marsikaj in po mojem mnenju so alfice v celem krasne, če pa želite dobr avtomatski, pa kakršenkoli že, menjalnik pa je roko na srce "made in germany" v tem primeru zakon. Selespeed je OK, je pa v primerjavi z omenjeno konkurenco po MOJEM mnenju res precej v zaostanku. V mislih imam že omenjeno počasnejše menjavanje, občasno "zmedenost" menjalnika predvsem pri agresivnejši vožnji. Za neprezahtevnega voznika, oz. za vsakdanjo rabo je pa zadeva povsem zadovoljiva.
LP
podpis!
selespeed nima proti recimo smgju za zemlje
kok je selespeed star? to je prslo vn v 147ki a ni?
od frenda fotr ma m3ja letnik 2002 pa ma smg not.
sicer pa - tut tanove 156ke majo selespeed pa grem stavt, da se ni skoraj nic spremenil od prvih!
Prva generacija SMG-ja ni nic drugega kot Selespeed, se na kontrolnih racunalnikih menjalnika na veliko pise Magneti Marelli Selespeed.
SMG II pa je nekaj povsem drugega.
glede starosti selespeeda... pri nas sem bil na testni vožnji tam eno 6 let nazaj.
kar se pa tiče samega menjavanja... he he.. ko ga enkrat maš ga več ne daš.
izkušnje:
pri nizkih obratih tam do 4000, se opazi da je malce počasnejši. nad 4000 pa na navadnem niti kuplunge ne boš stisnil pa ma že više. edina jeba je pri prehitevanju. zakasni z šaltanjem dol... tak da moraš za avtom počakat da šalta, potem pa vsipaš. ...
pa super se mi zdi da ko se približuješ križišču, sam šaltava dol, ko se pa zaustaviš pa je že v prvi.