sam 75ka ga res pove.. nasledn let januarja se bo pomoje prmen v garazi znasla 75 1.8 T ce bo en znanc zrihtu

nas morš rajcat a?colibry napisal/-a:waa hudo
sam 75ka ga res pove.. nasledn let januarja se bo pomoje prmen v garazi znasla 75 1.8 T ce bo en znanc zrihtu

Kar probaj ga vprašat, če ti jo proda.SHadowX napisal/-a:Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic.

Po pravici povedano me 4cilindrci ne zanimajo, in avto niti slucajno ni vreden 400 tisoc, ker je dejansko v poraznem stanju.veloce napisal/-a:Kar probaj ga vprašat, če ti jo proda.SHadowX napisal/-a:Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic.Meni je telefon dol vrgel, ko sem mu ponudil mislim da 400 jurjev, ker je stanje avta porazno! Moja je proti tej ko nova!!!

A ne piše na tisti tablici Alfa 3? Ker tako, ko novo sva s Primožem videla, pa jaz že parkrat na obvoznici. Ima pa en moder grd na tablici.akhaab napisal/-a:tip velikrat tanka na pumpi na dolenjski cesti...lahko je 100x turbo amerika, pa je ne bi mel... zgoneno do konca.
sem pa zadnjic vidu na trdinovi rdeco 2.0 ts. kot novo. z vso opremo+lesen volan. tablca lj - alfa1![]()
pa pride lastnik, gospod srednjih let, padeva v debato... noce prodat. je reku da ga ni denarja, da jo da od bajte...
75ka je res legendaqrn avto. skoda, da jih tolk konca v jarku, ker se mulci izzivljajo

mozno da je alfa3 ja... je pa grb vrhniski.veloce napisal/-a:A ne piše na tisti tablici Alfa 3? Ker tako, ko novo sva s Primožem videla, pa jaz že parkrat na obvoznici. Ima pa en moder grd na tablici.akhaab napisal/-a:tip velikrat tanka na pumpi na dolenjski cesti...lahko je 100x turbo amerika, pa je ne bi mel... zgoneno do konca.
sem pa zadnjic vidu na trdinovi rdeco 2.0 ts. kot novo. z vso opremo+lesen volan. tablca lj - alfa1![]()
pa pride lastnik, gospod srednjih let, padeva v debato... noce prodat. je reku da ga ni denarja, da jo da od bajte...
75ka je res legendaqrn avto. skoda, da jih tolk konca v jarku, ker se mulci izzivljajo
Pred približno petimi leti sem jo šel gledat, ker je bila v oglasniku. Cena takrat je bila se mi zdi okrog 800 jurjev, mela je pa 70000 km. Stari je mislim da hišnik na strelišču. Ni me prepričala že takrat. Za ta denar sem hotel da ja 95 procentna.veloce napisal/-a:Kar probaj ga vprašat, če ti jo proda.SHadowX napisal/-a:Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic.Meni je telefon dol vrgel, ko sem mu ponudil mislim da 400 jurjev, ker je stanje avta porazno! Moja je proti tej ko nova!!!

Ko smo glih pri 75-kah. Veloce a boš kaj prodajal tvojo 1.8 T ali jo misliš še obdržat.veloce napisal/-a:Pol bo to, to!Je pa res ko nova!!!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost