Ob 20.obletnici Alfe 75

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

waa hudo :)
sam 75ka ga res pove.. nasledn let januarja se bo pomoje prmen v garazi znasla 75 1.8 T ce bo en znanc zrihtu :)
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

colibry napisal/-a:waa hudo :)
sam 75ka ga res pove.. nasledn let januarja se bo pomoje prmen v garazi znasla 75 1.8 T ce bo en znanc zrihtu :)
nas morš rajcat a? :doubt: :D in kje jo boš staknu, boš Veloce-tu jo ukradu... :mrgreen:

p.s. jo boš mel za "driftat" pa za na B. al jo boš spedenu pa mel za sline cedit?
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic. :D
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

SHadowX napisal/-a:Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic. :D
Kar probaj ga vprašat, če ti jo proda. :mrgreen: Meni je telefon dol vrgel, ko sem mu ponudil mislim da 400 jurjev, ker je stanje avta porazno! Moja je proti tej ko nova!!!
Slika
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

veloce napisal/-a:
SHadowX napisal/-a:Ravno vceraj sem pri streliscu na dolenjski v ljubljani videl crno 75 Turbo Americo, sodec po vsebini je lastnik ribic. :D
Kar probaj ga vprašat, če ti jo proda. :mrgreen: Meni je telefon dol vrgel, ko sem mu ponudil mislim da 400 jurjev, ker je stanje avta porazno! Moja je proti tej ko nova!!!
Po pravici povedano me 4cilindrci ne zanimajo, in avto niti slucajno ni vreden 400 tisoc, ker je dejansko v poraznem stanju.
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

tip velikrat tanka na pumpi na dolenjski cesti...lahko je 100x turbo amerika, pa je ne bi mel... zgoneno do konca.

sem pa zadnjic vidu na trdinovi rdeco 2.0 ts. kot novo. z vso opremo+lesen volan. tablca lj - alfa1 :wink:

pa pride lastnik, gospod srednjih let, padeva v debato... noce prodat. je reku da ga ni denarja, da jo da od bajte...
75ka je res legendaqrn avto. skoda, da jih tolk konca v jarku, ker se mulci izzivljajo :?
sapere aude
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

akhaab napisal/-a:tip velikrat tanka na pumpi na dolenjski cesti...lahko je 100x turbo amerika, pa je ne bi mel... zgoneno do konca.

sem pa zadnjic vidu na trdinovi rdeco 2.0 ts. kot novo. z vso opremo+lesen volan. tablca lj - alfa1 :wink:

pa pride lastnik, gospod srednjih let, padeva v debato... noce prodat. je reku da ga ni denarja, da jo da od bajte...
75ka je res legendaqrn avto. skoda, da jih tolk konca v jarku, ker se mulci izzivljajo :?
A ne piše na tisti tablici Alfa 3? Ker tako, ko novo sva s Primožem videla, pa jaz že parkrat na obvoznici. Ima pa en moder grd na tablici.
Slika
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

gelde une na videu, po zvoku sodec je 4 cilindrka pa ne turbo tko da je 2.0 skor zih, sam prasanje al TS al fergazer

drgac 75 je pa ljubezen na prvi "pogled(voznjo)" , ker obstajata samo dve sorti ljudi, tiusti ki se usedejo vanjo in jo pol tud majo ali tisti ki jim je gravz, zaradi samosvojosti

in ce gremo stet 75 ki so se znasle v krogu mojih prijateljev odkar jo mam jest je cifra ze kr 3, neglede na to al so prej mel fiata, skodo, al vw, vsi trije majo zdaj 75, ena kolegica, ki se dobre pol leta nazaj alfe ni mogla videt pa kupuje 33(ker je kao bolj kjut....), seveda po tem ko je 150km peljala mojo75.

ceprav stare se zmerom zapeljive alfe:))))))

bom 1x letos vsekakor spekel torto obema 75 k ju mam doma
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

veloce napisal/-a:
akhaab napisal/-a:tip velikrat tanka na pumpi na dolenjski cesti...lahko je 100x turbo amerika, pa je ne bi mel... zgoneno do konca.

A ne piše na tisti tablici Alfa 3? Ker tako, ko novo sva s Primožem videla, pa jaz že parkrat na obvoznici. Ima pa en moder grd na tablici.
mozno da je alfa3 ja... je pa grb vrhniski. :wink:
sapere aude
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pol bo to, to! 8) Je pa res ko nova!!!
Slika
Uporabniški avatar
alf
Alfa Member
Alfa Member

veloce napisal/-a:
Pred približno petimi leti sem jo šel gledat, ker je bila v oglasniku. Cena takrat je bila se mi zdi okrog 800 jurjev, mela je pa 70000 km. Stari je mislim da hišnik na strelišču. Ni me prepričala že takrat. Za ta denar sem hotel da ja 95 procentna.
ALF
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Pol bo to, to! 8) Je pa res ko nova!!!
Ko smo glih pri 75-kah. Veloce a boš kaj prodajal tvojo 1.8 T ali jo misliš še obdržat.
Pa če ne druzga mi vsaj sporoči na PM za kolk bi jo bil pripravljen dat od sebe.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nobena skrivnost ni. Moja Alfa 75 turbo Amerika je po moje ena najlepših v Sloveniji. Edino kar je za zamenjat, so amortizerji in gumice na podvozju. To mislim tudi v kratkem naredit. Motor je odličen in gre ko raketa!

Aja, ne prodam jo za noben dnar. Pred pol leta bi jo še dal za 500 jurjev, ampak zdej pa se mi počasi svita, kaj imam in zato jo ne dam! :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
Policist
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:... ampak zdej pa se mi počasi svita, kaj imam in zato jo ne dam! :mrgreen:
Zgodej se ti je začelo svitat :mrgreen: :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ehm, ja, no. :mrgreen: Ne, res, zdej jo ne dam več od sebe. Zrihtal sem ji lep, suh zimski spanec in spomladi gre v restavriranje. Kompletno bo razstavljena in prebarvana v original rdečo barvo! Seveda samo šasija. Vse ostale sklope bom poskušal dobit že original rdeče.
Slika
Odgovori
  • Informacija