Veš da ne vem kakšna je,so mi na servisu zamenjali,baje je pa neka italijanska.Meni se zdi da kakšen poceni crap.Danes Alfo peljal nazaj da mi popravijo baje celo brezplačno.No bomo videli kaj bo iz tega.
Jaz sem (zaenkrat) imel dobre izkusnje z sinter sklopkami (samo lamela). Je prezivela kar nekaj kurjenja na mobikrogu in nasploh pa je lamela se vedno kot nova (razen da ni vec tako lepe barve). Je pa kovina na kosari postala od vrocine modre barve. Ne vem pa kako se obnese pri normalni uporabi na dlje casa (ta avto je bil samo za na progo).
DaviiD napisal/-a:Jaz sem (zaenkrat) imel dobre izkusnje z sinter sklopkami (samo lamela). Je prezivela kar nekaj kurjenja na mobikrogu in nasploh pa je lamela se vedno kot nova (razen da ni vec tako lepe barve). Je pa kovina na kosari postala od vrocine modre barve. Ne vem pa kako se obnese pri normalni uporabi na dlje casa (ta avto je bil samo za na progo).
colibry napisal/-a:ce je dec kupil v stecuni sklopko je dobil vse v kompletu. je pa mozno da je zaradi napacne montaze lezaj trpel in je sel rakom zvizgat.
Mi lahko razložiš kako bi lahko napačno potisni ležaj zmontiral???
Sklopka je bila Mecarmova (ker je stranka zahtevala najcenejšo).
Končna diagnoza... počen koš- se ni zgodilo prvič in ne zadnjič. Zamenjali smo pod garancijo zdaj pa gasa dalje
colibry napisal/-a:ce je dec kupil v stecuni sklopko je dobil vse v kompletu. je pa mozno da je zaradi napacne montaze lezaj trpel in je sel rakom zvizgat.
Mi lahko razložiš kako bi lahko napačno potisni ležaj zmontiral???
Sklopka je bila Mecarmova (ker je stranka zahtevala najcenejšo).
Končna diagnoza... počen koš- se ni zgodilo prvič in ne zadnjič. Zamenjali smo pod garancijo zdaj pa gasa dalje