1. zaradi varnosti!! Ne, tako slabo mi ne gre(na mesec imam z delom na lokalnem radiu 30 do 35k prihodka)....za nakupa avta pa itak že mam dnar ''pripravljen''

Pumpa pri dieslih je prow neki drugega kot pri bencinskih motorjih.....in bistveno dražje so diesel pumpe. Kolk je za Fiat-a ne vem vem pa da smo menjali dve na opel vectri in ena je stala 300000 sit (nova).the_bajt napisal/-a:Je pa dejstvo, da je DIESEL vedno in vedno bo dražji za začetno investicijo(v povprečju za 400k dražji kot bencinar)
In tudi pri bencinarki(alfi) gre tako kot pri Puntu JTD pumpa od goriva falit...(če bi kak kos potreboval in če je ''predrag'' v trgovini,sem pa itak 40km stran od odpada, kjer je malo morje AlFIC in FIATOV-takih, kjer se da dobiti veliko dodatnih delov)![]()
![]()
AJa...ni pa treba bit nekaj jezni če bom kupil Punta(kajti že res, da sm na ALFA forumu, ampak pišem pod temo ''ostali ITALIJANSKI avtomobili''![]()
Tko da brez zamere vsem alfistom...pa ni treba z takim načinom(da mi prav vsiljujte ALFO) pridobivati nove ALFISTE
Lp, pa brez zamere
P.S: kaj pri ALFICI bencinarki se ne more pa nič pokvart??![]()

Ma zakleni.....ker za take ljudi je škoda časa.LaserJaMM napisal/-a:NO dejte se mal umirit, da nebo treba locknt.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost