Lep pozdravm vsem alfistom. Imam AR 156/1.8 in, sem imel velike probleme sedaj ,ko se začnejo mrzli dnevi.Tako kot smo govorili prejšnji teden o trokiranju,ko je avto mrzel ,težkem sprljevanju,itd Potem pa ste predlagali,kar nekaj vas je bilo, da je najbolje tankat super 98.In glede na to, da sem prej vedno tankal 95,sem se odločil za OMV 100 oktanski bencin.In človek res ne more verjet. Vse napake so izginile ,avto lepše gre,delovanje mašine je nekako lažje.Toplo vsem priporočam naj probajo OMV 100 oktanski,ker ne boste mogli verjeti razliki.
Tud jz sm mel isti problem s 155-ko. Mrzla cukala k nora, pa noben živi mehankar ni ugotovil kaj naj bi to blo. Pol sem pa iz čistega firbca natočil super 100 in cukanje je čudežno izginilo. Čeprav zaspana je bla pa še vedno.
Jonas napisal/-a:Men so tezave izginile tudi z Agipovim 95 oktanskim ni bilo potrebno 98 notr dat
LP
Meni so se pa ravno z agipovim 95 oktancem začele težave Hladen ni hotel vžigati z tistim rezervarjem.Vžgal je šele drugič al pa tretjič.
Prisegam na istrabenzovega 95 oktanca
Jonas napisal/-a:Men so tezave izginile tudi z Agipovim 95 oktanskim ni bilo potrebno 98 notr dat
LP
Meni so se pa ravno z agipovim 95 oktancem začele težave Hladen ni hotel vžigati z tistim rezervarjem.Vžgal je šele drugič al pa tretjič.
Prisegam na istrabenzovega 95 oktanca
Hm pa si zihr Ja jz z samim vzigom nikol nism meu problemov, samo trokiru je dokler se ni masina segrela....
Vsakmu dela bols na drugi pumpi hehe. No ja, jz za zdj ostajam pri Agipu..
Ja no sam če je samo bencin vzrok ne razumem zakaj recimo men moja nč ne trokira, mojim tastarim pa ko je mrzla kerkrat kr noče takoj spelat, pa hodmo na isto bencinjsko (Petrol)??
Tudi jaz sem zadnjič natočil agipov diesel in moram rečt da avto veliko bolj mirno gre prej je bilo čutit rahle tresljaje na volanu in na stopalkah v prostem teku zdej tega ni več pa veliko bolj tih je tako da bo treba petrol
Je bil v enem cajtengu objavljen test različnih goriv po naših črpalkah in daleč najboljše gorivo ima MOL. Bencin je praktično brez žvepla, dieselsko gorivo pa se brez dodatkov začne zgoščevati šele pri -28 °C!