mikkaa145 napisal/-a:nevem če ste opazli... ampak se samo meni zdi, da je tisti stari ded z očalami na dosti slikah, kjer je AR med vožnjo...bom probal poiskat... pa prlimat gor...

slabo robo maš.. jest tud vidm zenskocolibry napisal/-a:mikkaa145 napisal/-a:nevem če ste opazli... ampak se samo meni zdi, da je tisti stari ded z očalami na dosti slikah, kjer je AR med vožnjo...bom probal poiskat... pa prlimat gor...
hum?!? men zgleda tist notr k ena zenska.. a se sam men tko zdi?? no ce se motm sm pol enga prevec skadil

Se mi je zdel da 159 GTA ne bi mogla bit tok grda! Hvala bogu de je fotomontažaOvers[t]eer napisal/-a:and the original...![]()

Autodelta ma Šefa oz. lasntika.. Dalijalananeki.Naio napisal/-a:Tole je testna voznica pr AR,1x sem gledal na eni oddajo in jo je tud kazalo,al pa je celo šefica autodelte,ki ima preko motorsport,tak da,zato je pomoje na večih slikah.
Sicer pa,405konjev bi blo fenomenalno,avto bi bil prava zver!Upajmo:)

Bo držalo.LaserJaMM napisal/-a:Autodelta ma Šefa oz. lasntika.. Dalijalananeki.Naio napisal/-a:Tole je testna voznica pr AR,1x sem gledal na eni oddajo in jo je tud kazalo,al pa je celo šefica autodelte,ki ima preko motorsport,tak da,zato je pomoje na večih slikah.
Sta dve Autodelti...eno je tuning hiša iz Velike Britanije...drugo je pa Alfa Romeo dirkalno moštvo in tudi razvojni center Autodelta. To nima NOBENE povezave, ker sva z Giorgiotom Janota (direktor Autodlete GB) prav spraševala kako je s tem.LaserJaMM napisal/-a:Autodelta ma Šefa oz. lasntika.. Dalijalananeki.Naio napisal/-a:Tole je testna voznica pr AR,1x sem gledal na eni oddajo in jo je tud kazalo,al pa je celo šefica autodelte,ki ima preko motorsport,tak da,zato je pomoje na večih slikah.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov