Nobene svečke ne pridejo 80k, dobiš jih za 40 jurjov(zdržijo 100k km), mogoče kje še celo manj. Lahko pa kupiš za 15 jurjov, te pa zdržijo 40k km, take mam jest že 3 tedne in zelo dobro palijo...
AlfaMonster napisal/-a:Nobene svečke ne pridejo 80k, dobiš jih za 40 jurjov(zdržijo 100k km), mogoče kje še celo manj. Lahko pa kupiš za 15 jurjov, te pa zdržijo 40k km, take mam jest že 3 tedne in zelo dobro palijo...
so alfe bolj udobne? ker astra je prekleto trda. vsako neravnino čutim.
za 45 si verjetno čisto vse filtre zmenju, a ne?
Mene je osnovni redni prišu 26.000
oljni filter cca. 1700
olje 4-5 litrov
tekočine preverjene in malo dolito
...
komplet z menjano sprednjo desno roko pa je blo 37.000
(v to všteti že 2 uri dela)
za 37.000 torej servis + odpravljena težava na kolesu
Alfa ima poceni servise ja Se bomo enkrat dobil na kavici pa bom jz svoje racune prnesu zravn pa bomo mal pokomentirali. Se dobro da sem pol stvari dobil ceneje, kot so naprimer (LMM - tnx italjan, svecke itd.). V enem letu in prevozenih okoli 40k km sem za servise zmetal malo vec kot 450k - vkljucno z velikim servisom. Zelo poceni za studenta ane? Ravno zato bom temu zelo kmalu naredil konec.
Jonas napisal/-a:Alfa ima poceni servise ja Se bomo enkrat dobil na kavici pa bom jz svoje racune prnesu zravn pa bomo mal pokomentirali. Se dobro da sem pol stvari dobil ceneje, kot so naprimer (LMM - tnx italjan, svecke itd.). V enem letu in prevozenih okoli 40k km sem za servise zmetal malo vec kot 450k - vkljucno z velikim servisom. Zelo poceni za studenta ane? Ravno zato bom temu zelo kmalu naredil konec.
a zdj si ze na tem forumu al kaj? Hm ja bom sou pogledat ja, glede na to da je bliz mene tole. Sam dons nevem ce bo uspel glede na to, da sem sluzbeno v tvojih koncih, jutr bolj verjetno.
Da bi na JTD motorjih turbine crkovale pa res nisem še nikoli slišal.
Prej je to pravilo pri Lagunah dci.
Lej Astra pa 156 - kle ni neke primerjave v podvozju ene in druge... placa v 156 ni na pretek, vendar, če ti je bila Astrra zadost bo tudi 156.
Servis, če boš vse delal pri uradnem te ne bo prišel več kot 40kSIT. Edino ko so jermeni na 120kkm, takrat lako računaš nma kake 100 jurjev.
Mi pri Lancii Thesis 2.4 mJTD do zdaj ne za prvi ne za drugi servis nismo dali več kot 40kSIT na uradnem Lancia servisu.
Lej jz sm ze o eni drugi temi povedu svoje mnenje o temu prodajalcu. Polir pasta, klepar in globinsko ciscenje mene ne bosta prepricala v nakup, ampak ok, sam nimam izkusenj pri njih, se pa velikrat gibam tam okoli, tko da je to pac moje mnenje. Bom sou pogledat ko bom najdu cajt, sam zdj sm mal na tesnem..