Pol se pa ne bom jst matrujoo napisal/-a:Sem jo jaz pretočo dol... Zaenkrat je še v .waw formato(27MB). Se bom pa jutri potrudo pa konverto v .mp3.
Lp
Pa dej gor de se ostali dol poberemo

-ej,pubec,nimaš pojma kolko sem ti hvaleženOvers[t]eer napisal/-a:Zdej bom mal nesramen pa bom prehitu Joo-ja![]()
Evo hitr si downloadajte ta komad, pa na CD pa v Alfo pa gas![]()
Evo še link: Song: I'm Driving Alfa
p.s. če še kej rabte povejte

-kdo ve kako se to dela naj še tega da dol,ne bo vam žalGTA napisal/-a:Faaaakk kook hud komad![]()
![]()
![]()
![]()
Sm probavu neki na muli najdt sam sm najdu sam un komad "alfa 159 portishead roads" k je iz reklame...sam je isto hud.
Sam tle je pa prov besedilo...i'm driving alfa![]()
LP

mike napisal/-a:hehe, jst bi tut eno flešersko verzijo. mam prehudo feršterkarijo not da bi ji take drobtince prvošču - ma da grmi. pa brez zamere, sam tele baladne melodijce res ne pašejo v moj avto
KOOOK je zakon ta portishead...OBVEZNO vsemalfafil napisal/-a:-kdo ve kako se to dela naj še tega da dol,ne bo vam žalGTA napisal/-a:Faaaakk kook hud komad![]()
![]()
![]()
![]()
Sm probavu neki na muli najdt sam sm najdu sam un komad "alfa 159 portishead roads" k je iz reklame...sam je isto hud.
Sam tle je pa prov besedilo...i'm driving alfa![]()
LP

-pri njem se mi je prenesla z napakor2 napisal/-a:tole je direkt od predstavitvene strani,
http://www.badongo.com/file.php?file=15 ... 20_159.mp3
jest nisem slišu kake razlike med Overs[t]eer verzijo in mojo ,
ampak jst mam dobro zvočno , na vaših integriranih karticah pa ne vem kako bo

-pašejo,pašejo samo potenciometer malo spusti,pol pa bejbo zapelji,bo sigurno bolj delovalo kot bum,bum na fullmike napisal/-a:hehe, jst bi tut eno flešersko verzijo. mam prehudo feršterkarijo not da bi ji take drobtince prvošču - ma da grmi. pa brez zamere, sam tele baladne melodijce res ne pašejo v moj avto

A s Passatom?GTA napisal/-a:P.S : @oversteer razturašMaš eno furo v dobrem
![]()
Ups... Ja sem zdle opazu, da je msn vmes usekal svoj pinggggalfafil napisal/-a:-pri njem se mi je prenesla z napako,pri tebi je ni
Ne....Overs[t]eer napisal/-a:A s Passatom?GTA napisal/-a:P.S : @oversteer razturašMaš eno furo v dobrem
![]()
![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta