156 SW - končna hitrost?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

pomoje bo tut bosh..

pa se offtopic : danes sem su na avto triglav ( avtocommerce) v lj po lambdo sondo.. pac pricakujem da c egrem do uvoznika da dobim original :) in kaj dobim.. grdo rumeno skatlo k na njej pise BOSCH.. placam ter vzamem sondo nakar ko pridm do doma si recm koji k**** kaj bom to kupval hocm da je original.. se vrnem ke in narocim original.. seveda sem moral doplacati se 12.000 sit. kar znese 32.000 sit za sondo.. drug dan pridm delat storno vrnem prejsno kupljeno in dobim v original zapakirani belo modri skatlci k pise alfaromeo , lancia , fiat.. racambi originali :) pol sm pa cist zarad firbca uprasu ce lahko odprem predn kupm in se je rgovec strinjal.. odprem in kaj vidim??? V originalu je bila tudi lambda sonda BOSH :) vse je bilo identicno.. vse stevilke so se ujemale.. popolnom vse.. pol je pa sam se pocl med mano pa trgovcem.. po domace povedano J... sem mu M..... pol nakoncu mu pa se povem da mora biti lambda sonda originalno zapakirana v rdeci skatlci z znaki alfa romeo po celi skatlci in da je zaleplena z prozorno nalepko alfa romeo :) in pol model prbije da to nikakor ne more biti res.. in je reku da mi placa sondo ce mu prnesem tako skatlco kot mora bit.. ksreci mam doma tako skatlico od prjatla k je kupu originalno in jutr odnesm ke da vidm izraz na trgovcevem obrazu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

bravo ... zadel si novo sondo ...

hehe sam res kako bo pogledal, dej ujami tisti trenutek, ovekoveci ga s sliko :)
jst pa spet vem neki nouga. meni se nebi zdelo nic cudno ce bi bila sonda pac v skatli bosch ... tako ali tako je tudi originalna (prva vgradnja) bosch
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Mam tud jz eno skatlo doma..sam zdj pa nevem kaksna je :) Sam mislim da je original..
Dobr si ga zjebu, kr pejt jutr ke pa stalo nared :) Matr jih sovrazm, ce bom meu cajt pridm ke navijat :)

LP
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Kje je zdej nastal problem? ker skatla ni rdeca s crnimi znaki Alfa Romeo ampak je bela in pise z modro gor "Fiat, Alfa, Lancia ricambi originali"?

No mogoce tega ne ves, ampak rdece skatle so stara embalaza, modro-bele pa novejsa. Edino po cemer se razlikujejo artikli v teh skatlah je v embalazi in mogoci kaksni serijski, kosi so popolnoma isti.

Ker ti ni bilo vsec, da so ti dal cenejse pakiran produkt, si se sel skregat da so ti ga dal v drugacni skatli in ti zaracunal se 12 jurjev?? Sem mogoce kej izpustil al si eden redkih ljudi, ki se gre skregat da ga nategnejo?

Mogoce mislis, da originalno, ko avto zapelje iz tekocega traka tovarne v izpuhu tici lambda sonda, katero so skovali kar v tovarni Alfa Romeo in je zatorej njihov produkt? Nerad te razocaram, ampak tja so jo pripeljali iz nemcije, tocneje iz tovarne Robert Bosch GmBH.

Ce sem karkoli narobe razumel se seveda opravicujem ...
Emperor of The Dark Realm
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

LMM menjaj KEr je crknu avtto nima nobene moči
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Škatlice so ponovem res bele, tudi sam sem dobil svečke v beli škatli kjer so bili napisi Fiat, Lancia in Alfa romeo....
andrejk
Alfist
Alfist

Hvala za vse odgovore... sporočim ko izvem kaj več od servisa!

LP.
andrejk
Alfist
Alfist

aja, še to:

- bremze so ok in ni v tem problem,

- števec po mojem ne laže, ker me pri 140 kmh prehitevajo razne Škode.. tko da, če grem jaz takrat 190, gredo Škode najmanj 220 ;)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja kakšen števc, pa bremze! Seveda ti pozdrave pošilja tovarna Robert Bosch.
andrejk
Alfist
Alfist

Update:
Menjava LMMja ni rešila težav, rešila pa jih je zamenjava termostata.. :roll: po prvem testu je avto gladko pospešil nad 180.. :wink:
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

andrejk napisal/-a:Update:
Menjava LMMja ni rešila težav, rešila pa jih je zamenjava termostata.. :roll: po prvem testu je avto gladko pospešil nad 180.. :wink:
Termostata - to je pa čudno, oz. ne vidm povezave.

Sicer bi tudi turbino lahko sumil.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

colibry napisal/-a:pomoje bo tut bosh..

pa se offtopic : danes sem su na avto triglav ( avtocommerce) v lj po lambdo sondo.. pac pricakujem da c egrem do uvoznika da dobim original :) in kaj dobim.. grdo rumeno skatlo k na njej pise BOSCH.. placam ter vzamem sondo nakar ko pridm do doma si recm koji k**** kaj bom to kupval hocm da je original.. se vrnem ke in narocim original.. seveda sem moral doplacati se 12.000 sit. kar znese 32.000 sit za sondo.. drug dan pridm delat storno vrnem prejsno kupljeno in dobim v original zapakirani belo modri skatlci k pise alfaromeo , lancia , fiat.. racambi originali :) pol sm pa cist zarad firbca uprasu ce lahko odprem predn kupm in se je rgovec strinjal.. odprem in kaj vidim??? V originalu je bila tudi lambda sonda BOSH :) vse je bilo identicno.. vse stevilke so se ujemale.. popolnom vse.. pol je pa sam se pocl med mano pa trgovcem.. po domace povedano J... sem mu M..... pol nakoncu mu pa se povem da mora biti lambda sonda originalno zapakirana v rdeci skatlci z znaki alfa romeo po celi skatlci in da je zaleplena z prozorno nalepko alfa romeo :) in pol model prbije da to nikakor ne more biti res.. in je reku da mi placa sondo ce mu prnesem tako skatlco kot mora bit.. ksreci mam doma tako skatlico od prjatla k je kupu originalno in jutr odnesm ke da vidm izraz na trgovcevem obrazu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sonde dela hočeš nočeš Bosch. Tako je pri večini znamk avtomobilov.
Zanimivo, da bi hotu nekdo plačati 12 jurjev za škatlo. Produkt je itak isti.
Če bi pametno razmišljal bi šel sondo kupit tja kjer imajo Bosch dele in bi jo dobil ceneje kot na AT.

In kaj se boš zdej kregal?
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

termostat? :?

tudi jaz ne vidim povezave ... motor res ne dela v pravih parametrih ce ni ogret, ampak taka razlika? :?

no ja. bremze pa sem napisal za vsak slucaj, bolj rocna kot bremze. sicer se to cuti in ne dvomim da bi tudi ti cutil (vohal tudi) ce bi drzala rocna...
ampak tudi taki primeri so bili ...
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
gosser
Alfa Member
Alfa Member

termostat????? :roll:
popshow
Alfa Member
Alfa Member

156 SW 1.6, 210kmh po števcu.
Pokušavali su mnogo jači od Vas... Ali nisu uspjeli.
Odgovori
  • Informacija