pa se offtopic : danes sem su na avto triglav ( avtocommerce) v lj po lambdo sondo.. pac pricakujem da c egrem do uvoznika da dobim original

Termostata - to je pa čudno, oz. ne vidm povezave.andrejk napisal/-a:Update:
Menjava LMMja ni rešila težav, rešila pa jih je zamenjava termostata..po prvem testu je avto gladko pospešil nad 180..

Sonde dela hočeš nočeš Bosch. Tako je pri večini znamk avtomobilov.colibry napisal/-a:pomoje bo tut bosh..
pa se offtopic : danes sem su na avto triglav ( avtocommerce) v lj po lambdo sondo.. pac pricakujem da c egrem do uvoznika da dobim originalin kaj dobim.. grdo rumeno skatlo k na njej pise BOSCH.. placam ter vzamem sondo nakar ko pridm do doma si recm koji k**** kaj bom to kupval hocm da je original.. se vrnem ke in narocim original.. seveda sem moral doplacati se 12.000 sit. kar znese 32.000 sit za sondo.. drug dan pridm delat storno vrnem prejsno kupljeno in dobim v original zapakirani belo modri skatlci k pise alfaromeo , lancia , fiat.. racambi originali
pol sm pa cist zarad firbca uprasu ce lahko odprem predn kupm in se je rgovec strinjal.. odprem in kaj vidim??? V originalu je bila tudi lambda sonda BOSH
vse je bilo identicno.. vse stevilke so se ujemale.. popolnom vse.. pol je pa sam se pocl med mano pa trgovcem.. po domace povedano J... sem mu M..... pol nakoncu mu pa se povem da mora biti lambda sonda originalno zapakirana v rdeci skatlci z znaki alfa romeo po celi skatlci in da je zaleplena z prozorno nalepko alfa romeo
in pol model prbije da to nikakor ne more biti res.. in je reku da mi placa sondo ce mu prnesem tako skatlco kot mora bit.. ksreci mam doma tako skatlico od prjatla k je kupu originalno in jutr odnesm ke da vidm izraz na trgovcevem obrazu
![]()
![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta