Ziher se gre za Freshovo...pa kdo bo to kupo...za 15k dobiš CELO LEPO pa ista oprema če ne kaj več še polek, ne pa za 220 z hin dihtungo na glavi ko stane popravijo vsaj 80K ne pa 50 kot piše
no ja ne, volan je raztrgan ne pa oguljen kot se meni zdi, tak da ni nujno glih od kilometrov to .. se pa res že prodaja od pamtiveka .. pa niti tolarja ni nižja cena, optimist
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
Hehe pa ta se se zdaj prodaja? To sem jaz hotel kupit , dve leti nazaj, pa sem pol raje 146-ko vzel. Takrat mislim da je bla cena cca 800000 SIT.Hvala bogu ,da nisem vzel. Je vrjeto ze nekaj fejst narobe ,da jo noben noce al pa je res cena nprevelika LP
Ja ta alfa se res prodaja že dve leti. Prodaja jo en diler pri nas iz M.Sobote. Pravi da jo je odkupil in noče pustiti cene niti za tolar. Ker imam službo poleg tega prodajalca te alfe noben ne pogleda. Motor sigurno ni delal že 1 leto. Drugače pa je avto ves obtolčen in popraskan. Ta avto bo končal sigurno na odpadu.
Branko
branko1 napisal/-a:Ja ta alfa se res prodaja že dve leti. Prodaja jo en diler pri nas iz M.Sobote. Pravi da jo je odkupil in noče pustiti cene niti za tolar. Ker imam službo poleg tega prodajalca te alfe noben ne pogleda. Motor sigurno ni delal že 1 leto. Drugače pa je avto ves obtolčen in popraskan. Ta avto bo končal sigurno na odpadu.
Branko