Kaj pa drugo?Lancia napisal/-a:Prvo odgovorim za ceno: Selenia Turbo Diesel je najcenejša v trgovini Samming in sicer 2850 SIT za 2 litra.
Hec. Sliši se ugodno, mi zaupaš še kje je ta Samming (kraj, naslov, mogoče opis kje zavit)...

Kaj pa drugo?Lancia napisal/-a:Prvo odgovorim za ceno: Selenia Turbo Diesel je najcenejša v trgovini Samming in sicer 2850 SIT za 2 litra.

En Samming je v BTC-ju hala A spodaj v kleti (vhod nasproti giga športa - greš spodaj kjer je vhod za dostavo v klet - skoz vrata levo, 3. trgovina na levi se mi zdi)Scremer napisal/-a:Kaj pa drugo?Lancia napisal/-a:Prvo odgovorim za ceno: Selenia Turbo Diesel je najcenejša v trgovini Samming in sicer 2850 SIT za 2 litra.![]()
![]()
![]()
Hec. Sliši se ugodno, mi zaupaš še kje je ta Samming (kraj, naslov, mogoče opis kje zavit)...

-če greš še par trgovin naprej na desni strani,je trg. z rez. deli in je tam selenia TD še 50 sit cenejšaLancia napisal/-a:En Samming je v BTC-ju hala A spodaj v kleti (vhod nasproti giga športa - greš spodaj kjer je vhod za dostavo v klet - skoz vrata levo, 3. trgovina na levi se mi zdi)Scremer napisal/-a:Kaj pa drugo?Lancia napisal/-a:Prvo odgovorim za ceno: Selenia Turbo Diesel je najcenejša v trgovini Samming in sicer 2850 SIT za 2 litra.![]()
![]()
![]()
Drug samming je v kranju - kje se boš pa moral pozanimat.

kok pa pride Selenia 20K?Lancia napisal/-a:En Samming je v BTC-ju hala A spodaj v kleti (vhod nasproti giga športa - greš spodaj kjer je vhod za dostavo v klet - skoz vrata levo, 3. trgovina na levi se mi zdi)Scremer napisal/-a:Kaj pa drugo?Lancia napisal/-a:Prvo odgovorim za ceno: Selenia Turbo Diesel je najcenejša v trgovini Samming in sicer 2850 SIT za 2 litra.![]()
![]()
![]()
Drug samming je v kranju - kje se boš pa moral pozanimat.

Selenia Racing:
ADVICE ON USE
5,000 Km for competition use.
Up to 20,000 Km on aspirated cars and up to 10,000 Km on cars with turbo-charged or multi-valve engines.
RECOMMENDET BY
Alfa Romeo and Maserati.
http://www.flpoland.pl/www_eng/oleje/engine_racing.htm
Selenia 20 K - ALFA ROMEO:
ADVICE ON USE
Oil changes should be made in accordance with the advised period by Fiat - up to 20,000 km on cars with naturally aspirated, turbocharged, or multi-valve engines.
RECOMMENDET BY
Alfa Romeo.
http://www.flpoland.pl/www_eng/oleje/engine_s20kaf.htm
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta