Drugače pa želim veliko varnih in srečnih kilometrov
RealistToMi` napisal/-a:samo eni ste res malo čudnivčasih na tem forumu ful dobim taki občutek čudni
sej pa smo vsi ljubitelji vsega kar smrdi po bencinu (in nafti)
nevem kaj se nekaj budalite omg no, da nemorete enostavno privoščit človeku nove pridobitve pa bit veseli za njega .. no comment rajse
![]()
@veloce; veliko užitkov pri vožnji

Ne vem kje vidiš nevoščljivost.......Večina je napisala da je avto OK in OK zgleda, da ga ne bi pač imel k ni Alfa....Sej mislm, da je veloce vedu, da nam design pač tukaj ne bo všeč....Mislm da ni ene osebe kle gor, k bi bla nevoščljiva.....ToMi` napisal/-a:samo eni ste res malo čudnivčasih na tem forumu ful dobim taki občutek čudni
sej pa smo vsi ljubitelji vsega kar smrdi po bencinu (in nafti)
nevem kaj se nekaj [cenzura] omg no, da nemorete enostavno privoščit človeku nove pridobitve pa bit veseli za njega .. no comment rajse
![]()
@veloce; veliko užitkov pri vožnji
A spet, a nisi že imel 1x ta problem?veloce napisal/-a:Danes zjutraj pa se mi je zgodila ena stvar. Mel sem pot v Ljubljano, pa lepo jaz vzamem ključe od BMW-jčka, šibam ves vesel dol pred bajto in kar naenkrat me nekaj zadane.
Zraven mojega BMW-jčka stoji parkirana lepa bela Alfa 164 3.0 QV. Brez razmišljanja se obrnem, stečem nazaj gor, butnem ključe od te nemške škatle na polico in vzamem ključke od te moje lepe Alfice in šibam,.....

-to isto pravi moja žena za 156LaserJaMM napisal/-a:Luštno.. sam men je ta avto tolk mejhn notr.. tko utesnjenga se počutm....mogoče sm se mal preveč razvadu z uno drugo gmoto pleha k sm jo vozil prejšni teden

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta