My family drive!

Mnenja in izkušnje z ostalimi avtomobili
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Lep =D> , samo bmw ni po mojem okusu. :doubt:

Drugače pa želim veliko varnih in srečnih kilometrov :wink:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
ToMi`
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ruše

samo eni ste res malo čudni :wink: včasih na tem forumu ful dobim taki občutek čudni :? sej pa smo vsi ljubitelji vsega kar smrdi po bencinu (in nafti) :mrgreen: nevem kaj se nekaj [cenzura] omg no, da nemorete enostavno privoščit človeku nove pridobitve pa bit veseli za njega .. no comment rajse #-o

@veloce; veliko užitkov pri vožnji 8)
Zadnjič spremenil ToMi`, dne Če Mar 02, 2006 5:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
blisk
Alfist
Alfist

ToMi` napisal/-a:samo eni ste res malo čudni :wink: včasih na tem forumu ful dobim taki občutek čudni :? sej pa smo vsi ljubitelji vsega kar smrdi po bencinu (in nafti) :mrgreen: nevem kaj se nekaj budalite omg no, da nemorete enostavno privoščit človeku nove pridobitve pa bit veseli za njega .. no comment rajse #-o

Realist =D>
Alfa-potenza italiana
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Hvala za pohvale! Avto je res špica za vozit in se drži ceste kot pribit! Ima celo M podvozje, kar je idealno za dinamično hitro vožnjo. 193 konjev je čisto dovolj, pa tudi poraba zna bit zmerna. Na relacijo pri mirni vožnji tudi 8.5 litra. Drgač pa normalno okrog 10 litrov. Vglavnem sem zelo zadovoljen, čeprav sem ga kupil ženi, ki pa Alf ne mara preveč.

Jaz sem še zmeraj po srcu Alfist! To sem napisal enkrat na BMW forumu! :mrgreen:

Danes zjutraj pa se mi je zgodila ena stvar. Mel sem pot v Ljubljano, pa lepo jaz vzamem ključe od BMW-jčka, šibam ves vesel dol pred bajto in kar naenkrat me nekaj zadane.
Zraven mojega BMW-jčka stoji parkirana lepa bela Alfa 164 3.0 QV. Brez razmišljanja se obrnem, stečem nazaj gor, butnem ključe od te nemške škatle na polico in vzamem ključke od te moje lepe Alfice in šibam,.....

Res sem po srcu Alfist. To zjutraj je bilo totalno podzavestno in očitno!!!
Slika
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

ToMi` napisal/-a:samo eni ste res malo čudni :wink: včasih na tem forumu ful dobim taki občutek čudni :? sej pa smo vsi ljubitelji vsega kar smrdi po bencinu (in nafti) :mrgreen: nevem kaj se nekaj [cenzura] omg no, da nemorete enostavno privoščit človeku nove pridobitve pa bit veseli za njega .. no comment rajse #-o

Ne vem kje vidiš nevoščljivost.......Večina je napisala da je avto OK in OK zgleda, da ga ne bi pač imel k ni Alfa....Sej mislm, da je veloce vedu, da nam design pač tukaj ne bo všeč....Mislm da ni ene osebe kle gor, k bi bla nevoščljiva.....

Zarad mene lahk kdo tud bolho kup pa se okol voz če mu paše....
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Ni alfa :wink: ampak se zmer zelo dober avtek...se posebi k je RWD.

Sej se ve,da je veloce true alfista nadrealista :D kaj ni vidt zadost v podpisu? :P

p.s.Sej mamo tud mi doma se enga renaulta prav tak z bliz 200hp
a nalimam slike gor,da bote mal tecni pa mal pljuvali? :mrgreen: :lol:
A.l.f.a
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Bizovik

Huj bi blo če bi wv-ja kupu. Drgač pa dobr avtk čestitam
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

veloce napisal/-a:Danes zjutraj pa se mi je zgodila ena stvar. Mel sem pot v Ljubljano, pa lepo jaz vzamem ključe od BMW-jčka, šibam ves vesel dol pred bajto in kar naenkrat me nekaj zadane.
Zraven mojega BMW-jčka stoji parkirana lepa bela Alfa 164 3.0 QV. Brez razmišljanja se obrnem, stečem nazaj gor, butnem ključe od te nemške škatle na polico in vzamem ključke od te moje lepe Alfice in šibam,.....
A spet, a nisi že imel 1x ta problem? :lol: :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Oh, prijatelj moj, skoz ga mam. jutri zjutraj, ko bom šel v Ljubljano, bo spet ista pesem. Tega al tega, tega al tega, tega al tega, ah kurc, kar Alfo bom! :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
ToMi`
Alfist
Alfist
Kraj: Ruše

res ti ni lahko ko maš tako izbiro :mrgreen:
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Luštno.. sam men je ta avto tolk mejhn notr.. tko utesnjenga se počutm.... :) mogoče sm se mal preveč razvadu z uno drugo gmoto pleha k sm jo vozil prejšni teden :)
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

LaserJaMM napisal/-a:Luštno.. sam men je ta avto tolk mejhn notr.. tko utesnjenga se počutm.... :) mogoče sm se mal preveč razvadu z uno drugo gmoto pleha k sm jo vozil prejšni teden :)
-to isto pravi moja žena za 156 :doubt:
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Pač Alfa je Alfa, tu me ni treba prepričevat :D No ja zame je Lancia v določenih primerih spredaj, vendar so primeri, kjer pa ni Lancie (zaenkrat) tam je seveda Alfa. V oblakih pa Maserati. :D

Vseeno pa:
Men se ta BMW dopade, ker ima lepe kombinacije: Eden redkih s krom obrobami, s svetlo notranjostjo, lepimi feltnami in belimi smerniki.

Po drugi strani pa kako grda je trojka, ki: ima slabe feltne, rdeče žmigavce, pusto črno neopremljeno notranjost (še brez sredinskega naslona) in povrh še brez kromiranih letvic. Pika na i pa še bedn 1,9 litrski bencinec po možnosti 105 KM.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Mene pa ena mičkena stvar zanima... Veloce si že kdaj vozil 156? Namreč bavarec in italjanka naj bi bila "kao :roll: " nekak primerljiva. Oba športna, oba hitra, oba lepa, bla, bla,... Skratka bmv naj bi bil alfa med švabi in obratno. Zanima me kakšna je tvoja ocena 156-ske in trojke. Je primerljivo, je mogoče boljše to ali ono,... Sicer kot pristaš alf si mal preveč pristranski ampak me zanima tvoje mnenje, če si seveda kdaj peljal 156-ko (bi morala biti vsaj 2.0, da bi se vsaj malo lahko kosola z to 2.8 mašinco).

lp
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Pri novodobnih Alfah Veloce ni pristranski prej nasprotno. 156 bi bila primerljiva 2,5 V6. Jah no, Alfa ima svoj čar vožnje, odlično lego, dober občutek za volanom. Te stvari so zelo diskutabilne, kaj je boljše. Ima pa spet BMW drugje odlike. Relativno.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Odgovori
  • Informacija