Namesto Alfe

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Alfa33 napisal/-a:Če ne bi bilo alfe? hmmmmm

Moj drugi avto bi bil sigurno Yugo 65 GVX srebrn. Nisem jst preveč zahteven. Bi ga dal pa malo predelat.
Bi se ga dalo ja, samo če mene vprašaš si probaj priskrbet Yugo 65 EFI, jih zelo malo v sloveniji, so pa strešni bolidi s porabo max 9l.
Zgleda, da je tu bosch testiral ekektroniko, ker vbrizg dela čudeže, na cca pol leta sem moral menjavat nosilce motorja, ker je tiste gumice enostavno potrgal.
Samo snameš katalizator in je bolid pripravljen, upam se trdit, da bi (ne vem keke razrede mate na dragih), da bi imel prav vsak 1.3 avto probleme z njim.
Včasi smo dirkali od table Idrija do table Logatec in niti s swiftom GTi (115hp) nisem mogel doseči istega časa kot z yugom.
Dam zdele jajca stran, če je imel samo 56hp, kot je pisalo v prometni...

Zelo velika napaka je bila, da sem tega yuga prodal v Idrijo.

Ga je pa res težko dobiti, moj je bil 91 letnik, kupljen pa l.92, ko je kot pozabljene gate ostal v napolpraznem salonu na Vrhniki.
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Byrkus napisal/-a:Če ne bi bilo Alfe... bi ostal na Citroënu, tako kot sem sedaj. :P

Je pa dobro vprašanje, kaj bi vozil, če bi ne bilo Citroëna... Kdo ve, morda celo Alfo. :P :lol:
hehe d best si tole napisu =D> =D> =D> se pridruzujem tvojemu mnenju 8)
Slika
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

nekaj od tega, če ne kar oboje, da ni dileme! :mrgreen:

=D> =D> =D> =D> =D>
Slika

=D> =D> =D> =D> =D>
Slika
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Ja tadva sta res huda avta, pelu sem se že z obema.
Ma kolega Saaba 9.3, prejšnji model pa 2.2 turbo dizel, njegova mat ma Volvota C70 Cabrio 2.0 turbo, fotr ma pa Saaba 9.5, pač bol reveži. :?

Izmed teh bi meu najraj Volvota C70 ampak unga s trdo streho, tak kt je zgorej na slikci. :wink:
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist
Kraj: prestolnica

Jaz slisim samo na dve znamki Alfa in BMW, kateri je trenutno v rahli prednosti, ce ga bo tisti american se dolgo sral naokoli in Alfice dobijo RWD nazaj, pa ne bo kaj dosti za razmisljat.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Meni pa so novi BMWji od zunaj všeč!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist

Moram priznat, da se pocasi tudi jaz mehcam.

Ni pa to alfica, ko sem 156 GTA prvic videl, sem pol ure hodil okrog avta, nekaj stvari me je jezilo, nekaj navdusilo, zagnan sem bil kot otrok, tega pri BMW ni. :cry:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Pri nas doma so bili BMW vse od 2002 naprej pa vse do 320i na koncu osemdesetih. Nadomestile so jih alfe. In Vinko Kernc je napisal: BMW je zunaj parkiran, Alfa pa zunaj čaka! :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Vidim, da nismo tukaj pravi Slovenci ker pravi slovenci bi sedaj jamrali: Mel bi Golfa pa VW pa Audi to so avti to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dosti nas je ki bi namesto Alfe vozili:

SAAB
VOLVO
CITROEN

To so avto z dušo... Drugi je itak nimajo kvečemu še bavarc BMW...
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

xandrej napisal/-a:Vidim, da nismo tukaj pravi Slovenci ker pravi slovenci bi sedaj jamrali: Mel bi Golfa pa VW pa Audi to so avti to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dosti nas je ki bi namesto Alfe vozili:

SAAB
VOLVO
CITROEN

To so avto z dušo... Drugi je itak nimajo kvečemu še bavarc BMW...
Tudi jaz sem vesel, da na tem forumu ljudem ne primenkuje dobrega okusa! :D
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

jz sm prej ves slinast okol M3 (e46) hodu k sm ga vidu.
črn al pa rumen pa rdeč leder pa kromirane ledvičke pa SMG šalthebr :)
sam kaj k majo alfe magično moč pa še bolj dostopne so :)
racingboy
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Unec
Kontakt:

Cuore Sportivo napisal/-a:jz sm prej ves slinast okol M3 (e46) hodu k sm ga vidu.
Mi smo tak avto imel, in če bi imel možnost bi si ga sigurno kupil. Avto jo utrgan :P
"Misliš, da obstaja neka meja. Ko se je dotakneš, se nekaj zgodi. Šele tedaj veš, kje je tvoja meja."
JPM
Alfa Junior
Alfa Junior

alfa........dolgo nic............bmw...volvo c70...mazda mx3! :mrgreen: [-X
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist

racingboy napisal/-a:
Cuore Sportivo napisal/-a:jz sm prej ves slinast okol M3 (e46) hodu k sm ga vidu.
Mi smo tak avto imel, in če bi imel možnost bi si ga sigurno kupil. Avto jo utrgan :P
Ze 330i je hud stroj, si pa predstavljam kako bi izgledal M3! :D
Drugace pa jaz se vedno ratam ves slinast ob pogledu na M3, nic bolje ni ob GTAjkah, vseh...
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Ono glede EFI Yugota...dok sem še hodo v šolo (6 let nazaj) smo pri trhnologojo meli seminarske...sošolec si je zbral Yugota EFI in predstavil motor in imel vse preračunano in zmerjeno...po njegovem preračuno bi naj imel tak avto 1,3 EFI Yugo 102,4km kar pa je reko tudi profesor da je lahko na pram njegovega izračuna in podatkov kateri so dobljeni iz komponent v avtu ne pa na Yugo papirih, lahko samo 10% tolerance pri izračunu. Torej EFI 100% čez 90km!

Moj avto...Saab ziher ali pa Volvo morda BMW(postaja preveč komercialne oblike). Ker nebi bilo denarja...nevem...Italian kaki ali pa Hiunday S-Coupe nevem...nekaj z konji pa nekaj takega ko ni standardno, pa da ni VW AUDI SPLOH NE MERCEDES-NIKAK!!! Seat že samo ne Ibiza pa Cordoba al pa Toledo ta stara oblika. Ford, nevem no samo pol samo starega Cappry-ja ali Mustamga (kolega ga ima stari letnik) pa od novejših...kaj vem...nobenega najbrž...Probe mi je PISKER druga pa ni skor po mojem okusu.
Morda CRX, Renault laguna (prvi modeli)-(edini Renault ki mi je vredu), Peugeot 306; 406, 607 za tazadnja 2 ni denarja na žalost.

Če pa malo sanjam pa men NAJBOLJŠA ZMANKA: LAMBORGHINI
Ni mi ga čez to. TO JE SAMO MOJE MNENJE: Ferarri je zlajlan pa komercialn isto kod Italijanska komercialna muzika. Šuma-maher bo res naredo iz Ferrarrija še samo drvarnico. Saj ji dela reklamo, samo to ni reklama ki bo povdarla klaso in ime temveč samo neko napihnjeno fopanje Ferrarrija. Včasih sem še rad videl da je Ferrarri zmagal danes pa ga sovražim. Zaradi Šuh-mahera, ki je zjebo celo formulo in njeno klaso. Vse manj ljudi jo gleda, če pa jo, pa jo Šumi fani al pa ga sploh ne porajtajo pa gledajo keri bo 2.3.4.... Žal mi je da si je Alfa blizu z Ferrarrijem.
LAMBORGHINI pa je taki nevarn design build only for speeeeeeeeed...YOOOOO kak bi to mel.
Kr vse...Najlpša sta mi Diabolo in Murcelago. Še stari Countach mi je boljši od skor vseh Ferrarijev!
Dopade pa se mi tudi Aston Martin Vanqish (če se napiše tak) Lepa stvar.
Mazda RX7 drgač pa 323 P al F saj ne vem kera...ona ko nima ta dooolge pa visoke riti in niti ona ko se ji luči odpirajo. Ponavadi so zelene. Nekaj ko ni po kopitu AUDI GOLF podobe oz nekaj kar ni njun wona-be.
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Odgovori
  • Informacija