ja saj ves kako to menjajo oznake.S-02 je predhodnica S-03.vse je odvisno kako bos se vozil.ti pa lahko zagotovim,da z S-03 ni treba bremzat v nobenem ovinku.lima kot zmesana.no saj druge gume niso slabe.pac koliko denarja toliko muzike.osebno priporocam iz svojih izkusenj kar sem jaz imel gor.P6000,S-03,F1,no sedaj pa barum bravuris.s tem da sem F1 in S-03 pokuril v eni sezoni.
Katera naj bi bila top of the line od teh dveh? Nekako bi rekel, da S-03, samo je RE050 nova guma in nisem prepričan?
Definitivno RE050,katera je izrazito športna guma,S-03 pa ne!
poglej,če ne verjameš v katerih hitrostnih razredih in dimenzijah se katera prodaja,pa ti bo jasno.
Sem sam testiral oboje gume,pa se re050 veliko boljše odreže.
to je pac nova guma,je menda logicno da bi morala diti boljsa.jaz lahko govorim za S-03 to sem vozil.za to RE050 pa nimam komentarja.sicer pa vsak pri sebi vidi kaj je dobra guma kaj pa slaba.pa seveda je odvisno od nacina voznje.eni znajo drseti skozi ovinke,drugim to ne pase in rabijo gumo ki prime.je pa tudi razlika ali imas spuscen avto ali pa ne.pa srecno voznjo
smoljo napisal/-a:to je pac nova guma,je menda logicno da bi morala diti boljsa.jaz lahko govorim za S-03 to sem vozil.za to RE050 pa nimam komentarja.sicer pa vsak pri sebi vidi kaj je dobra guma kaj pa slaba.pa seveda je odvisno od nacina voznje.eni znajo drseti skozi ovinke,drugim to ne pase in rabijo gumo ki prime.je pa tudi razlika ali imas spuscen avto ali pa ne.pa srecno voznjo
Bom vzel kar RE050 oz. mogoče celo Pirelli, odvisno od cene.
Sicer sem nazadnje imel F1 GS3, pa nekako nisem bil najbolj navdušen. Po suhem mislim, da bi morala bolj držati (po moji oceni se ni nič kaj bolj - če sploh - od SP9000). Zato bom šel na Bridgestone letos. Je pa F1 zelo solidna guma, razen, da mi ni zdržala pomoje niti 15.000 km...je pa res, da nisem kaj šparal čez ovinke
Kakor jaz razumem Bridgestone sam uvršča model S-03 nad RE050 (ki pa je res prva vgradnja za Enza). Torej S-03 JE izrazito športna guma. Poglejte malo po uradnih Bridgestonovih straneh.
Glede moje izkušnje s S-03 dimenzije 205/50/15 W, z eno besedo odlično!
Obraba je definitivno večja kot pri Turanzi npr., ampak pri max. 3000km v moji sezoni mi je skorajda vseeno.
Še eno praktično vprašanje, je kdo morda kdaj poskušal (in uspel) spravit gumo 195/55/15 na platišče širine 7.5J
Jaz pa letos alfici kupim čevlje od Dunlopa - Sport MAXX. Ugodno, direkt iz Save
Cca. 6k SIT ceneje po gumi kot dosedaj najugodnejša cena.
Upam, da bo kmalu pomlad in +7°C... Pol bom pa lahk kej več povedal kako se obnese, ker tole kar je zdaj na avtu je bogo, bogo!
Trenutno imam na moji Bridgestone potenza RE050 dimenzij 215/45/17 in so zelo ok, prej na 145 sem imel potenzo RE720 sicer so bile 14" in so bile tudi zelo ok, so pa oboje zelo mehke, kar je zelo v redu samo malo bolj se obrabljajo. Za naslednjo sezono imam namen vzet P zero nero, ki je res špica od gume.
Manjka jim bočne trdnosti in pri hitri vožnji skozi ovinek zgleda, kot da se bo avto sezul iz pnevmatik, pa še obraba tekalne površine je posledično neenakomerna. Rešitev je le v tem, da jih polniš daleč nad predpisano vrednost po specifikaciji. To so bile edine gume do sedaj, ki so mi zdržale le eno sezono ( letno delam od 25 -30 000 km )
šafla napisal/-a:Jaz pa letos alfici kupim čevlje od Dunlopa - Sport MAXX. Ugodno, direkt iz Save
Upam, da bo kmalu pomlad in +7°C... Pol bom pa lahk kej več povedal kako se obnese, ker tole kar je zdaj na avtu je bogo, bogo!
A to preko kakšnih vez, da je tako ugodna cena? Mogoče veš ceno za 205/40/17
šafla napisal/-a:Jaz pa letos alfici kupim čevlje od Dunlopa - Sport MAXX. Ugodno, direkt iz Save
A to preko kakšnih vez, da je tako ugodna cena? Mogoče veš ceno za 205/40/17
a ma kdo gume 195/50/15? moje so bl boge pa bi jih zamenu, sam jih rabm za cca 2-3 mesce, ker pol mam namen menjat avto, in ne vidm smisla da bi kupoval nove gume, če pa ima kdo rabljene, in seveda dobre za vožnjo bi se priporočal.
LP