se cist strinjam.. dokler ne vidis avta v zivo je brezveze komentirat. pri avto svetu prodajajo kao lepo 156ko z ~100kkm. s tem da ma volan isto oguljen do mesa, prav tako prestavno rocico (in to selespeed!). matr jz mam na 8 let starem avtu mnogo manj ogljen volan pa mam skor 1x vec kilometrov..Miholl napisal/-a:veste kaj, jst sm šou dol v to avtohišo gledat eno "lepo" 145ko ki se je prodajala par mescov nazaj. Tist ni blo O od Odlično ohranjenga,vse popraskan,potolčen, cifer sploh nisi več videl na šaltkeblu,usnje volana podrsano čist do mesa,avto pa naj bi mel 60k km....
Moja 145ka k je bla 4 leta starejša pa skor 3x več km kot ta pa je bla karoserija in notranjost 5x lepše ohranjena...
Tko da....brez komentarja...

Forza Italia napisal/-a:komentar na alfo 147 iz avtohiše kras, ki ga je sestavil lastnik avta, ki je avto dal v prodajo avtohiši kras. predvsem se nanaša tole na Benota, "strokovnjaka" za alfe:
- da ne veš kolk km ma avto (ima potrjeno servisno knjigo od ALFA ROMEO avtohiše, kjer je kupljen in servisiran, se lahko preverijo realni km in avto je od prvega lastnika (starejši gospod); vse si videl dokumentirano z računi
- avto sem kupil v avtohiši, kjer imam tudi garancijo+se osebno poznamo
- kompresor klime čudn dela???????- s kompresorjem klime je vse u redu, avto stoji 3 mesece na mrazu!!! (na minusu)
- prestavna ročica se je obrabila in se lahko nastavek zamenja za sedem tisočakov!!!
- glede odtenkov, udarca na vartih in, da se barva lušči:), sej ne vem kaj naj komentiram, PONAVLJAM avto ni karamboliran!!!!, lahko je bil kje poštrihan, udarca na vratih ni, je le majhna buška, ki je minimalna in komaj opazna in je posledica odpiranja vrat na parkiriščih!!, avto je star 4 leta oz. teče že 5 leto in tako ne more biti brez PRASKE!!!!!!!! (ga ni rabljenega avta brez praske).
-105 PS vleče boljše kot 120 PS:))))))), iz izkušenj ti lahko povem, to je moja že tretja 147ka, imel sem 120 PS in 105 PS in lahko ti povem, da je kar nekaj prednosti za 120 PS ( v vrtenju motorja kot končni hitrosti)!!!!!!!!!!!!, ne vem kako si oba avta probaval - greva lahko probat to tvojo 105 in mojo 120 pa bova videla:))
- z uvozom vozil imam veliko izkušenj ( 147, 156 SW, 166, Lybra, Barchetta, BMW,...) in lahko povem iz prve roke, da so avti tam lahko veliko boljše ohranjeni in se ne goljufa s kilometri in servisi kot to delajo nekateri pri nas (tudi tisti, ki uvažajo vozila iz tujine znajo to delati-kupijo poceni avtomobile v tujini potem pa goljufajo kupce pri nas-zaradi tega so na slabem glasu vozila iz uvoza), tako, da ponavljam, če ima avto vse dokumentirano, račune, servisne knjige in so kupljeni v tujini od privat oseb ali firm ni nobenega problema s tem avti - do sedaj nisem imel še slabih izkušenj prav tako kot moje stranke!!!!
Beno, svetujem ti nakup novega avta (tako bo avto kot iz škatlice), če še nisi kupil tiste bele Alfe,
lep pozdrav vsem Alfistom
danilo
p.s. to je sestavil moj kolega, jaz samo objavljam post, ker on ni prijavljen
lp
jaka

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta