xandrej napisal/-a:Sedaj dobil cene od MS design-a za styling Alfe 166
Sprednji podaljšek: 98 000 SIT
Zadnji podaljšek: 89 000 SIT
Pragovi: 115 000 SIT
Pa to je treba še poštrihat....
Mislim, da me je minilo styling avta ki ga vozim... Sem že preveč za feltne dal in tukaj se zgodba konča....
Ne vem sicer, zakaj se čudiš. Izračunaj, koliko so te cene % cene novega avta, ki ga imaš. Pa boš presenečen, da je relativno precej cenej, kot pa za kakšen manjši avto. Si v najvišjem alinem razredu, zato je potrebno globje seči v žep . Das ist so.
Ja sem zrihtal Xantio ki sem nabavil orignal styling od lesterja pa sem dal za sprednji odbijač 50 000 SIT za zadnji podaljšek pa 40 000 SIT je pa malo razlika. Nič kaj češ bomo videli. Mogoče bi se dalo kaj v italiji dobit. Sicer pa me čudi, da je za alfo 166 tako malo na razpolago samo od MS designa in tukaj se pravljica konča.... Pri vseh navedenih sem našel samo pri MS designu pa pri novitecu tam še pa nisem prašal.
xandrej napisal/-a:Ja sem zrihtal Xantio ki sem nabavil orignal styling od lesterja pa sem dal za sprednji odbijač 50 000 SIT za zadnji podaljšek pa 40 000 SIT je pa malo razlika. Nič kaj češ bomo videli. Mogoče bi se dalo kaj v italiji dobit. Sicer pa me čudi, da je za alfo 166 tako malo na razpolago samo od MS designa in tukaj se pravljica konča.... Pri vseh navedenih sem našel samo pri MS designu pa pri novitecu tam še pa nisem prašal.
Zapelji se do S(t)rajnarja v Šiško. On vem da je mel hudo opedenano črno 166. Ne vem če jo še ma, ampak se pa lahko pozanimaš. kje se to nabav.
xandrej napisal/-a:Ja sem zrihtal Xantio ki sem nabavil orignal styling od lesterja pa sem dal za sprednji odbijač 50 000 SIT za zadnji podaljšek pa 40 000 SIT je pa malo razlika. Nič kaj češ bomo videli. Mogoče bi se dalo kaj v italiji dobit. Sicer pa me čudi, da je za alfo 166 tako malo na razpolago samo od MS designa in tukaj se pravljica konča.... Pri vseh navedenih sem našel samo pri MS designu pa pri novitecu tam še pa nisem prašal.
Zapelji se do S(t)rajnarja v Šiško. On vem da je mel hudo opedenano črno 166. Ne vem če jo še ma, ampak se pa lahko pozanimaš. kje se to nabav.
No sej lih ta je bla parkirana v Vrsarju. Kva je (bla) huda
Aja pa kar se tiče silikonov- spojlerje se lepi z lepilno-tesnilno maso.To je masa, podobna silikonu. Navaden silikon ti bo samo tesnil, ta ti bo pa tud spojler zalepu.Dolgoročno je to prava rešitev. Pa prebarvaš ga lahko, kar silikona ne moreš.Una sikaflex ni slaba, lahk pa kupš tud K+D od WURTHA. Cena je nekje slična.