Mojo AR147 1.6 imam namen malo spustit. Oglasil sem se ze pri enem mojstru, pa je govoril o 3.5cm. Sam bi pa rad recimo ene 5cm nizjo. Koga priporocate da bi mi to naredil ter katere fedre naj kupim?
Pa zanima me se kolk ste vi lastniki AR147 svoje znizali?
Moja je znižana za cca. 35mm pa je že precej nizka, sploh za pozimi ko dam gor 15" feltne. Poleti imam 17". Tako, da mislim, da je 35mm za naše ceste in razmere več kot dovolj.
Samo v vednost; meni so avto spustil na servisu ZEGA in sicer z vzmetmi SIMONI RACING. Nižji je za 40 mm , pa je potrebna že precejšnja previdnost na neravnem cestišču. 5 cm je verjetno preveč, ker se ti bo guma skrivala že pod rob koloteka, pa še karter boš razbil.
Samo v vednost; meni so avto spustil na servisu ZEGA in sicer z vzmetmi SIMONI RACING. Nižji je za 40 mm , pa je potrebna že precejšnja previdnost na neravnem cestišču. 5 cm je verjetno preveč, ker se ti bo guma skrivala že pod rob koloteka, pa še karter boš razbil.
Če te še kaj zanima - vprašaj.
Aha, dabo...
Fora je v temu, da vsak "navaden" amortizer dovoljuje znižanje do max 40mm, za več je pa potrebno zamenjati tudi amortizerje, ki imajo krajši hod.
Če te še kaj zanima - vprašaj.
Aha, dabo...
Fora je v temu, da vsak "navaden" amortizer dovoljuje znižanje do max 40mm, za več je pa potrebno zamenjati tudi amortizerje, ki imajo krajši hod.
Saos !
Ja DAMJAN sej si se peljal z mano k DAVIDU včeraj in si lahko videl kako to zgleda. Kar je nižje od 40 mm je že precej na tleh, pa še amortizerje rabiš krajšat ali pa druge dat noter.