Prvi utrinki salon celje 2006

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Evo jst pa Guma sva bila tudi tam, danes popoldan...159 =D> Brera =D> hostese =D>

Čist sem nakurjen na 159...pa motorji so tud hudi, zdele se sezona začenja, nebi blo slabo si kej omislt :)
145 QV,33,145,147,159 TI
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ok prej ste se razpričal o motorjih...bom pa se jst neki povedu in se ze v naprej opravicujem za off topic...
ok gremo tkole...glede na to da imamo pr bajti 156ko 2.0 in da smo bili na testni voznji tudi z 159ko 2.2 jts moram pac povedati,da...156ka bolj leti...zdj seveda,velik jih mogoce ne bo verjel (ce se pogleda ze po konjih ipd...) ampak to je dejstvo! :wink:
vuso
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Bil v petek na salonu in bil prijetno presenečen.Slik še nimam na računalniku pa tudi sicer so verjetno poslikane vse hostese, ki so na sejmu.Alfin plac mi nekako ni bil všeč.159 q4 je naravnost ubijalska.da imam denar verjetno nebi dosti razmišljal.
všeč mi je nagradna igra pri fordu kjer, če si izžreban dobiš za en vikend focusa st.joj ne vem koliko bi ga ostalo :jump3:
Superca so bili vsi trije odklenjeni maseratiji.kakšen ferrari....un tipo pri ferrariju nas je spustil notr, da smo ga lahko malo bolj pobliže poslikali in jaz sem celo sedel notr, čeprav baje nebi smel, ker je avto že prodan.Prodajo baje čist vse ferrarije, ki jim jih namenijo za slovenijo.
Najboljše hostese ima letos mercedes.take tete, da dol padeš.najgrše babe imata reno in subaru.nujno probat offroad.
citroen in škoda sta pripeljala rally specialke.posebaj citroenov c4 je grešno lep.dobro imajo porihtan motoristični prostor.zelo pomanjkljivo oblečeni in precej simpatiči motosvet hostesi.vglavnem dober sejem.vse pohvale organizatorju in presenetljivo prijaznim hostesam =D>
slikce pridejo v roku par dni
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

vuso napisal/-a:Bil v petek na salonu in bil prijetno presenečen.Slik še nimam na računalniku pa tudi sicer so verjetno poslikane vse hostese, ki so na sejmu.Alfin plac mi nekako ni bil všeč.159 q4 je naravnost ubijalska.da imam denar verjetno nebi dosti razmišljal.
všeč mi je nagradna igra pri fordu kjer, če si izžreban dobiš za en vikend focusa st.joj ne vem koliko bi ga ostalo :jump3:
Superca so bili vsi trije odklenjeni maseratiji.kakšen ferrari....un tipo pri ferrariju nas je spustil notr, da smo ga lahko malo bolj pobliže poslikali in jaz sem celo sedel notr, čeprav baje nebi smel, ker je avto že prodan.Prodajo baje čist vse ferrarije, ki jim jih namenijo za slovenijo.
Najboljše hostese ima letos mercedes.take tete, da dol padeš.najgrše babe imata reno in subaru.nujno probat offroad.
citroen in škoda sta pripeljala rally specialke.posebaj citroenov c4 je grešno lep.dobro imajo porihtan motoristični prostor.zelo pomanjkljivo oblečeni in precej simpatiči motosvet hostesi.vglavnem dober sejem.vse pohvale organizatorju in presenetljivo prijaznim hostesam =D>
slikce pridejo v roku par dni
Hehe, če na hitro preletim tvoj post; alfa, q4, ferrari, hostese, hostese, najboljše hostese, pomanjkljivo oblečeni hostesi.....Ja, tako nekako sem tudi jaz videl ta sejem. :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
Major9
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domzale

Blaž sam ste kar zadel z avtom F 430! A se ti kaj roke tresejo k to poleraš?? :?:
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

Miholl napisal/-a:Ti si si pa dal duška-celih 12 slik - joke =D> :twisted:

he he sam na celo eni sliki sm tud jst
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

malo tukaj in tukaj še več pa sledi v naslednjih dneh. :D

hostese so najboljše... razen nekje, kjer se vidi da je cheap s****
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

dancekbanancek napisal/-a:ok prej ste se razpričal o motorjih...bom pa se jst neki povedu in se ze v naprej opravicujem za off topic...
ok gremo tkole...glede na to da imamo pr bajti 156ko 2.0 in da smo bili na testni voznji tudi z 159ko 2.2 jts moram pac povedati,da...156ka bolj leti...zdj seveda,velik jih mogoce ne bo verjel (ce se pogleda ze po konjih ipd...) ampak to je dejstvo! :wink:
-no tvoja je že zalaufana,drugač pa 159 2,2 niti ne more boljše letet če že pogledaš v teh. karakteristike,kaj niti ni čudno,glede na težo avta :doubt:
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

na stantu od dacie bi lahko bil vsak hostesa, jst sm ze prelep za tja :lol:

kul je tudi nagradna igra nlb+opel ... opel astra GTC za eno leto, pokriti stroski in pa 100k SIT bencina ...

sem pa tud izpolnil za focusa ST, ker glih hosteso poznam ;)
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist

krucymucy napisal/-a:sem pa tud izpolnil za focusa ST, ker glih hosteso poznam ;)
Jst tut in to 2 listka, da bojo večje šanse. :mrgreen:
Uporabniški avatar
_VeNoM_
Alfa Junior
Alfa Junior

Dejch napisal/-a:In kaj ni sodobnega 2,4 JTDm 200KM? Kaj ni sodobnega pri 2,2 185KM. Pomembno je tudi kako motor deluje in koliko je sploh uporaben. 2,0 200KM v Alfi nima kaj iskat, ker je visji razred. To je za navite skatlice. Brez navora, brez kakrsnegakoli spodobnega delovanja pod 4k rpmji...

Sploh pa Alfa more pridt iz krize, zato take pizdarije zdej delat, da si jih bojo privoscil 18 letniki ni poante. Glede motorjev so pa italjani tko ali tako dalec spredaj (Ferrari, Maserati, Lambo...) In dokler bodo vsi drugi uporabljal se motorje in it. inzinirje, se mi krepko serje za neke 2,0 kosilnice. Alfa je pa v financni krizi in ni sans, da karkol takega se spravijo delat, ker bi bila samo izguba, ravno zato, so sedaj ponudbe take kot so, da se zvlecejo iz dreka. Za1x jim dobr kaze, razen seveda v sloveniji, ker tukaj se pa najde slamparijo vspovsod. Jao kabli zgledajo taki, zato pa motor nemski zgleda k en kup dreka nametanga pod plastiko...

Dejch sam pa si ti pravi fan italijanskih avtov, ki še ne ve da Lamborgini pod audijem =D> =D> pa da ma lambo kero mašino že :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
Yigy
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa Romeo 159 1.9 JTDm
Kraj: Celje

Ronnow napisal/-a:lahko nekdo napiše kak dolgo traja ta salon?
lp
Salon je odprt do cetrtka ,se pravi od 7. do 13. 4.
vuso
Alfist
Alfist

kocko napisal/-a:
krucymucy napisal/-a:sem pa tud izpolnil za focusa ST, ker glih hosteso poznam ;)
Jst tut in to 2 listka, da bojo večje šanse. :mrgreen:
O golufi eni :mrgreen: Eni izpolnjujete več listkov, eni poznate hostese...sploh nimam šans da uničim focusa :cry:
:mrgreen:
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Major9 napisal/-a:Blaž sam ste kar zadel z avtom F 430! A se ti kaj roke tresejo k to poleraš?? :?:
Eh.. pleh k pleh... Vse 430 k so prodane v SLO smo že nardil...

Je pa fajn prtisnt 430ko po mokrem :mrgreen:

Drgač pa na tem 130 avtomobilov ki so razstavljeni na tem sejmu smo poliral mi :)

Alfe, vse Lancie, Fiate, Maserutije, Scagliettija, 430 in se mnogo ostalih nepoznanih znamk...

:lol:
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

LaserJaMM napisal/-a:
Major9 napisal/-a:Blaž sam ste kar zadel z avtom F 430! A se ti kaj roke tresejo k to poleraš?? :?:
Eh.. pleh k pleh... Vse 430 k so prodane v SLO smo že nardil...

Je pa fajn prtisnt 430ko po mokrem :mrgreen:

Drgač pa na tem 130 avtomobilov ki so razstavljeni na tem sejmu smo poliral mi :)

Alfe, vse Lancie, Fiate, Maserutije, Scagliettija, 430 in se mnogo ostalih nepoznanih znamk...

:lol:
Pa kaj to ste poliral nove avte, preden so jih peljali na salon al kako? Pa še neki, kako to da si se vrgu v poliranje a nisi bil prej v fotrovi firmi?
Odgovori
  • Informacija