ass napisal/-a:nej vam še jst povem svoj pogled na to temo, k Alfe prodajam!!
rekleme za AR sploh ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem pa tja daje uvoznik kakšno majhno reklamo v časopise!! televizijske reklame za 159, razen ob začetku prodaje (cca. 10 oglasov) ni bilo!!!
Tako kot je nekdo že napisal, ljudje pojma nimajo, da zadevo sploh prodajamo, da je avto za 100% bolj kvaliteten kot 156, da ima 5 zvezdic,......
Žal smo za veliko stvari prodajalci prepuščeni sami sebi, npr. Brera se naj bi začela prodajati v maju, pa pojma nimamo kakšna naj bi bila cena, ista pesem je s SW, da o Spiderju sploh ne govorim!!!
In potem ljudje govorijo in pišejo na forumih, da pojma nimamo, da kaj sploh prodajamo, da smo ne resni, da imamo noro dolge dobavne roke,......
Žal smo 100% odvisni od uvoznika!!! Tam pa se stvari premikajo počasi, če sploh se!!!
LP

Kakor vem jaz, je to izgledalo nekako tako: če si ravno v tistem tednu firbcal po Avto Triglavu, ko so dobili prvi dve 159ki, so ti rekli, da v petek in soboto majo pa dneve odprtih vrat in se bo dalo zapeljat z 159 - pa pridi če hočeš...Uroš napisal/-a:je sploh bila kaka predstavitev za 159 v stilu dneva odprtih vrat ali samo jaz nisem bil povabljen
predstavitev smo imeli, ampak vse na hitro-- na vrat na nos!!! hitr nekaj vabil, komaj smo dva avta spraskal skupaj,.... Folka pa NORO!! sej to je super da so prišli, ampak iz tega dneva odprtih vrat bi lahko naredili SHOW, da bi folk sam gledu!!! ampak tako kot sem že napisal, nobenga posluha, pa 100 pametnih zraven kaj bi oni drugač naredili, pa take in drugačne "monade".Uroš napisal/-a:je sploh bila kaka predstavitev za 159 v stilu dneva odprtih vrat ali samo jaz nisem bil povabljen

Zato ker so se vrli gospodje na AT odlocili za 1-letno namesto proizvjalcevih 3 let. Zato bom drugo leto spet kupil mazdo, ker se takrat 3-letna garancija zdanjsnje mazdice iztece - pa ceprav je niti enkrat nisem izkoristil (dober obcutek pac)GTA lover napisal/-a: A vendar vas je morda le kakih 5% aktivnih uporabnikov, ki si 159 v tem trenutku lahko tudi privoščite. Kaj hočem reči? Zanimivo bi bilo slišati mnenje ljudi, ki bi si lahko kupili 159, pa si je ne. Zakaj, kako to?

ass napisal/-a:predstavitev smo imeli, ampak vse na hitro-- na vrat na nos!!! hitr nekaj vabil, komaj smo dva avta spraskal skupaj,.... Folka pa NORO!! sej to je super da so prišli, ampak iz tega dneva odprtih vrat bi lahko naredili SHOW, da bi folk sam gledu!!! ampak tako kot sem že napisal, nobenga posluha, pa 100 pametnih zraven kaj bi oni drugač naredili, pa take in drugačne "monade".Uroš napisal/-a:je sploh bila kaka predstavitev za 159 v stilu dneva odprtih vrat ali samo jaz nisem bil povabljen
lp

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta