Drag race in ostale prireditve

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Vse lepo in prav, ampak mogoče nista bistva izluščla. Imam namen dirkat, celo namenski avto ravno za to sestavit. S trenutnim avtom pa me to ne mika, jebiga, pa ne zaradi tega ker bi bil nekdo še hitrejši, to se bo itak vedno našel.
Zdaj, kako pa je z ostalimi pa ne vem, upam pa, da so bo kdo opogumil in poskusil, da mu pa klub nebi stal ob strani se pa itak ni za bat, prav nasprotno, pričakovati je tudi podporo v obliki plačanih štartnin in podobno. Se je pa letos morda malo zakompliciralo z licencami. Sama zadeva je sicer pozitivna, ampak marsikoga odvrne od dirkanja, v smislu ne mislim se še s papirji ukvarjat. Prav tako najbrž tudi ljudje ne vedo, da je naš klub član AŠ2005 in da lahko preko nas zaprosijo za licenco.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a: Se je pa letos morda malo zakompliciralo z licencami. Sama zadeva je sicer pozitivna, ampak marsikoga odvrne od dirkanja, v smislu ne mislim se še s papirji ukvarjat. Prav tako najbrž tudi ljudje ne vedo, da je naš klub član AŠ2005 in da lahko preko nas zaprosijo za licenco.
Ena mogoče glede lizenc.
Vsi, ki se mislijo bolj resno ukvarjat z zadevo so si itak porihtali letno lizenco.
Za dnevne licence pa se bo vsa formalnost uredila na kraju dogodka tako, da se poskuša vso zadevo poenostavit.
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Če podam še svoje stališče.
Mene drag ne privlači in zato nimam namena vozit dragov ne sedaj niti v bodoče. Sem bolj pristaš zavojev...
Nimam pa nobenih predsodkov proti "dragerjem" naj se udeležujejo dragov in počno kar jih veseli.

Se pa lokalci pogovarjamo o ustanovitvi trim karting lige, ki bi se odvijala na logaškem dirkališču.
Sicer so pogovori še bolj na začetni ravni, samo najmenik dirkališča in lastnik kartov, nimam nič proti in načeloma podpira idejo.
Vozili naj bi karte, ki so na voljo vsem, ki se želijo preizkusit na karting progi v Logatcu (da bi bila vozilca čimbolj enaka). Ideja je organizirati cca 6 dirk, od katerih bi se jih polovica vozila v nasprotni smeri, da bi nekako dobili 2 progi.
Za test je že bila organizirana dirka, kjer je vse potekalo OK, razen vremena, kar pa tudi ne moti, če nisi iz cukra, je pa drselo. :D
To pa mislim vozit vse dirke, če bomo idejo realizirali.
Če bo iz tega druženja ratalo kaj več, bo pa čas pokazal. Stroški so pa vsekakor minimalni (skupinski popust in subvencionirana cena)...

Vsak si pač najde svojo zabavo...
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

...saj koncev tudi v teh skupinah se podeljujejo pokali in denar in mora nekdo bit zmagovalec...
Samo problem nastane, ker veš da lahko nasprotnikov avto vozi pod 16 sekund, ker pa je tam treba že tiščat na polno in je zmaga pod vprašajem mu je lažje malo popustit in vozit v drugem razredu.
(ne vem pa če je še vedno isti pravilnik)
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Mene tudi drag-i sami ne privlacijo glih nevem koliko ampak proti njim
nimam nic.Super je sploh ze to da se kej dogaja na avtomobilski sceni
tukaj pri nas!
Sam vem pa tudi to....moja Q4 ne bo vidla dragov nikoli pa cepraw
vem,da bi marsikoga nesla(miken predelana)...mi jo je skor
zal sam za naravnost se pelat :mrgreen:
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

GTA lover napisal/-a:
Turtle napisal/-a:Don Picco, Bistri, mal tud jaz.....ne bomo jih vidl, če jim ne omogočmo....

uf...ne razumeš kaj ti pravm, kdo pa je reku da mormo vgajat dirkače?
Hm :?: :?: :?:

Bistri dragar?? Waw, to je pa neki novga...Kva je zdej, je preveč konjev za vn iz ovinka na prvih kolesih Bistri :?: =D> :lol:

Dej no bod resen :mrgreen:

Moja Lubica ni še nikol štartala na dragu :wink:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Se ga spomenm da je bil na kakem dragu že.....Nisem pa rekal da je vozil nikjer
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

zombi napisal/-a: Se pa lokalci pogovarjamo o ustanovitvi trim karting lige, ki bi se odvijala na logaškem dirkališču.
Sicer so pogovori še bolj na začetni ravni, samo najmenik dirkališča in lastnik kartov, nimam nič proti in načeloma podpira idejo.
Vozili naj bi karte, ki so na voljo vsem, ki se želijo preizkusit na karting progi v Logatcu (da bi bila vozilca čimbolj enaka). Ideja je organizirati cca 6 dirk, od katerih bi se jih polovica vozila v nasprotni smeri, da bi nekako dobili 2 progi.
Za test je že bila organizirana dirka, kjer je vse potekalo OK, razen vremena, kar pa tudi ne moti, če nisi iz cukra, je pa drselo. :D
To pa mislim vozit vse dirke, če bomo idejo realizirali.
Če bo iz tega druženja ratalo kaj več, bo pa čas pokazal. Stroški so pa vsekakor minimalni (skupinski popust in subvencionirana cena)...

Vsak si pač najde svojo zabavo...

Ste že kaj preračunal stroške ???Mislim okvirno...to bi tudi mene zanimalo...pa mislm da še marsikaterega člana foruma :)
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Kakor vem je še vse v fazi dogovarjanj, nisem jaz pobudnik. Bom povprašal koliko daječ je z dogovori.

Ko je bila izpeljana testna dirka, po tej so se začele debate, je bila štartnina 3500SIT, to je bilo pa tudi vse kar se tiče stroškov.

Je pa tako ali tako predviden kartingday za člane kluba ;)
Lahko se pa vedno zmenimo še mimo kluba. Obratuje pa od petka do nedelje.

Pustimo to temo dragu...

Ko pade točna odločitev, bom odprl temo, ker vidim, da je zanimanje tu.
Vem, da je načrt dobit do 30 voznikov.
Zadnjič spremenil zombi, dne Če Maj 11, 2006 3:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

@Zombi "člane kluba" in ostale forumaše??? :doubt:

Hja vidim, da se bo treba učlanit je kar dosti aktivnosti...upam, da bo letos srečanje alfistov na MK :P l :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

_BiStRi_ napisal/-a:@Zombi "člane kluba" in ostale forumaše??? :doubt:

Hja vidim, da se bo treba učlanit je kar dosti aktivnosti...upam, da bo letos srečanje alfistov na MK :P l :mrgreen:
Glej, nobena prireditev ni bila zaprta za ostale.
Se pa dela, da imajo člani ugodnosti. Torej je nekak tako, da je za člane cena, ki samo pokriva s troške (ali še to), za nečlane pa +500 SIT.
Logično je, da če bo prireditev, kjer je število omejeno imajo člani prednost..., drugih omejitev pa ni.

Je pa tako, da če kaj nabavljaš pri naših partnerjih, imaš članarino hitro povrnjeno..., če se udeležuješ vseh srečanj, tudi hitro pokriješ vsaj polovico članarine, vsako leto dobjo člani "darilo", ki tudi nekaj stane (majice, kape, polo....)...
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Vem vem, saj zaradi tega pa pravim, da bi se splačalo kar učlanit :)

Zdej pa dost off topica iz moje strani :lol:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bistri: prva stvar, ki jo boš šel kupit v Motomat ti bo povrnila stroške včlanitve.
titibl
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

imam en avi filmček kjer se dobr vidi da je tudi 155q4 malo načipana čist taprav avto za drag.je pa to bivši avto mislim da od nekoga ki tudi uporablja ta forum.bi prilepil tu gor pa se že dva dni mučim kk prilepit nekam na net pa mi ne uspe.pač nisem nek jaki računalničar.size je 6mb se pa super vidi pa tudi posnetek je kar zlo kvaliteten
salve
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Lahk men posljes na mail pa jaz objavim al pa sam sem pojdi
http://ezshare.de/ klikni na choose izberi datoteko
in nato potrdi!Pol pa sam se na upload kliknes in je to to!

Ja pol pa tud ne pozabi dat link,kjer si uploadal :mrgreen:
Odgovori
  • Informacija