Ali kdo pozna ta avto ...

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Črnuče

Teo napisal/-a:Fant jo da za 1200000, je pa res lepa na pogled in dobro ohranjena. Videt jo je mogoče na Jesenicah.

In ja vredna je tega denarja brez dvoma.
emilova je boljša 8)
V8
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Emilova ja GTV6 :wink:
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

Teo napisal/-a:Emilova ja GTV6 :wink:
nono smo natančni! avto je v osnovi enak :mrgreen:
V8
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Teo napisal/-a:Fant jo da za 1200000, je pa res lepa na pogled in dobro ohranjena. Videt jo je mogoče na Jesenicah.

In ja vredna je tega denarja brez dvoma.
Sej prej je mel ceno napisano, sam dejte no, 1.2 milijona ni šans, da bo dobu. Če bi bla GTV6 vsaj, pol ne rečem, ampak 2.0,....

Ko bo moja 75 zrihtana do konca jo bom za štos dal v oglas za ene 800 jurjev, pa bomo videli, kolk bo dejansko odziva - nič po moje! :mrgreen:
Slika
johan
Alfa Junior
Alfa Junior

Pocasi bi prodal svojo alfico33, najbrz bom kupil 146jtd. Bi lahko dobil kak odgovor s kako informacijo (izkušnjo) o takem avtomobilu?
Prilagam pa tudi oglas, ki se mi zdi zanimiv:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=788309.

Sicer me sploh ne mika kupovati od trgovca, vendar pa, ali ima kdo izkušnje s trgovino Motosvet na Jerovškovi?

Hvala za vse odgovore,
Janez
Zadnjič spremenil johan, dne To Maj 16, 2006 11:10 am, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Edino kar ti lahko povem je, da je JTD kot motor 1A in z njim ni problem narediti več kot 300000km.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

johan napisal/-a:Pocasi bi prodal svojo alfico33, najbrz bom kupil 146jtd. Bi lahko dobil kak odgovor s kako informacijo (izkušnjo) o takem avtomobilu?

Sicer me sploh ne mika kupovati od trgovca, vendar pa, ali ima kdo izkušnje s trgovino Motosvet na Jerovškovi?

Hvala za vse odgovore,
Janez
Ja verjetno misliš na avtosvet. Ko sem jaz kupoval 145- ko sem šel večkrat tja. Lahko rečem samo tole: #-o #-o #-o Avtomobili so uvoženi iz Italije, precej slabo ohranjeni, po možnosti barvani spredaj, s počenimi izpuhi, cukajočimi motorji, pri servisni knjigi je potrjen samo nakup, potem pa sam bog ve kaj se je s tem avtomobilom dogajalo. Cene so zelo ugodne na prvi pogled, samo če razmislim, koliko bi moral še vložit v avto, ki bi ga jaz tam kupil, da bi zadeva izgledala in delala tako kot mora, bi bankrotiral. Moje izkušnje pač. :(
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

žival napisal/-a:
johan napisal/-a:Pocasi bi prodal svojo alfico33, najbrz bom kupil 146jtd. Bi lahko dobil kak odgovor s kako informacijo (izkušnjo) o takem avtomobilu?

Hvala za vse odgovore,
Janez
Ja verjetno misliš na avtosvet. Ko sem jaz kupoval 145- ko sem šel večkrat tja. Lahko rečem samo tole: #-o #-o #-o Avtomobili so uvoženi iz Italije, precej slabo ohranjeni, po možnosti barvani spredaj, s počenimi izpuhi, cukajočimi motorji, pri servisni knjigi je potrjen samo nakup, potem pa sam bog ve kaj se je s tem avtomobilom dogajalo. Cene so zelo ugodne na prvi pogled, samo če razmislim, koliko bi moral še vložit v avto, ki bi ga jaz tam kupil, da bi zadeva izgledala in delala tako kot mora, bi bankrotiral. Moje izkušnje pač. :(
Moja QV je bila zgleda pravo nasprotje od tvojega ogleda. Ni bila spredaj nikoli razbita, ni cukala, zelo lepo ohranjena, servisna potrjena. Tako da po enem ogledu nekega avtomobila ne moreš ocenjevati firme, še posebno če nisi kupil pri njih avtomobila. Je pa res da so vse alfe pri njih s približno enako kilometri, to je res malo sumljivo, vendar pri moji nekako nisem dvomil, kar so mi tudi serviserji potrdili. Vglavenm avto je treba temeljito pogledat in če je dober se ga splača vzeti. Je pa tako, če bi neka firma z vsemi avti ki jih ima nategovala, bi jo lahko kaj hitro zaprli. V enem letu so pa prodali malo morje 145/146....

LP
johan
Alfa Junior
Alfa Junior

Hvala za odgovore! Sem klical, pravi da je uvoz iz Italije, servisna knjizica najbrz ne obstaja(ni vedel iz glave, ker so avto ravnokar dobili...). Sem vprašal če lahko eventuelno pred prodajo peljeva avto k mehaniku na pregled, pravi prodajalec da nima casa (?!), da pa lahko kakega mehanika s sabo pripeljem. Izgleda da bo treba biti hudo previden, ce ze mislim zapraviti milijon, ga ne bom na 'lepe oči'. Skratka, situacija je tko-tko, vendar grem pogledat, ze zaradi primerjave za naprej.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Ah ja, sem jst tud gledal z kolegom QV, ki jo je potem kupil foggy in me na prodajalca vežejo lepi spomini in vtisi :mrgreen: :wink:

Pa ne rečem, da bi bil slab nakup...odnos pa sigurno takrat ni bil ravno navdušujoč :doubt:
145 QV,33,145,147,159 TI
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Prodajalec zna biti pameten ja, vendar se mu ne pusti, bodi pametnejši od njega. Če ti bo kako hudo rekel mu daj kontra, tok da vidi da nisi en "lolek"
Pa še to, ko sem jaz avto tam kupoval sem lahko avto mile volje peljal na pregled h kateremukoli serviserju.

Lp
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sicer bi moral avto pregledat, ampak le in zgolj zaradi slabih izkušenj štajerskim avtoprodajam ne zaupam, ko beseda nanese na kilometre - ni pa to pravilo seveda, le posledica slabih izkušenj :doubt:
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No sicer mi je pa tale zelo zanimiva:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=720779#
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa