Tvoja odločitev, niti nočem delat modelu reklame - ampak zakaj ne bo od njega? Ker si moral menjat lambdo in roke? Tipične napake na novejših alfah? Ja, to se pa pomojem res samo pri njemu zgodi...Barvani odbijači so pa na 90% italijanskih avtomobilih - saj je bilo rečeno da so vsi obutani, če si bil kdaj v Trstu, ti je seveda jasno o čem govorim. In če tester le stežka pokaže kilometre, od kod potem govoričenja, da so Luminaryjevi avtomobili vrteni? Ker so lepi, ker so ugodni? Ni mi jasnodancekbanancek napisal/-a:bistri nebi se strinjal s tabono k smo mi alfo kupoval je reku da mu italjanski avtomobili niso ravno pri srcu (tist čas je vozil renault espace)...kar se tiče uvoženih avtomobilov...jah,tko je...vsi njegovi avtomobili imajo pobarvane odbijače in bog ve če ni bla kšna še kej zaletena ipd...no moram potrkat,naša za zdaj dela brez večjih težav,smo pa takoj po nakupu morali menjati obe roke in sondo...poleg tega nam je dolžan (vsaj takrat je tako rekel-danes je seveda vse drugače) zastonj popolno globinsko čiščenje avta-ne bomo ga sigurno nikoli videli...tester le težko pokaže kilometrino,če je le "pravilno" zavrten...ne vem kako se to dela,samo toliko vem da tester pač ne pokaže kilometrine-no ne vsake...no naslednjič ko se bo pri nas kupovala alfa,sigurno ne bo od njega

tole si pa mimo vsekal!_BiStRi_ napisal/-a:Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo uvoza iz italije, italjani imajo značilnost to, da znajo servisirati avtomobile, je pa res da je stopnja bušk po avtomobilu večja kot pri nas, ker butajo en v drugega, zato je najbrž marsikateri sem in tja tudi ličarsko popravljen.

Jp, mal pa res...Je pa res, da je ogromno avtomobilov v Italiji na leasing - in v EU je leasing hiša malo bolj skrbna do svojih vozil kot pri nas. Avtomobili iz leasing hiš praviloma so redno vzdrževani.sleby napisal/-a:tole si pa mimo vsekal!_BiStRi_ napisal/-a:Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo uvoza iz italije, italjani imajo značilnost to, da znajo servisirati avtomobile, je pa res da je stopnja bušk po avtomobilu večja kot pri nas, ker butajo en v drugega, zato je najbrž marsikateri sem in tja tudi ličarsko popravljen.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta