Ali kdo pozna ta avto ...

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radenci
Kontakt:

tudi sam opazil pravkar... hvala vseeno.
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

ja GTA ze kr neki casa prodaja. za tak avto se najde redko kater kupec..
Slika
milojko
Alfa Junior
Alfa Junior

Prvo en lep pozdrav vsem.

Odločam se za nakup omenjene alfe. Zdaj pa mene zanima a je to normalno, da je na levi strani pod lučjo mal več lufta kokr na desni. Ker sm gledal že tri take modele in vse so mele na en starni večji luft. Govorim o 1cm vs 0.5cm. No jutr grem najbrž iskat TOLE Alfico. A je kdo kej sumlivga že na njej vidu pa na kaj naj bom pozoren na sploh. Hvala Vsem za info.

Lp, Milojko
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Luminary naj bi bil bolj tko tko.
Bo kdo drug kaj več povedal.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Fajn si oglej avto, o šlampariji sestavljanja pa ne bi izgubljal besed (Fabrizio ni najbolj natančen :lol: )... Če ti bo karkoli sumljivega, se pogovori s prodajalcem da pelješ avto na tester na Avto Triglav, da ti povejo o realnosti kilometrov. Pusti si razložit, zakaj ima avto solidno malo kilometrov in to je to!

Kar se tiče Luminaryja: če komu kaj pomeni, lastnik je velik ljubitelj Alfic...

Pa obilo sreče pri izbiri in nakupu.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Moram rečt, da veliko berem po netu o Luminary -u in veliko slabega se napiše, še posebej od ljudi ki imajo bratranca od katerega prijatelj ima mamo, ki ima sosedo katere sin ima punco ki je kupila avtomobil pri njih...

Jst sem bil dostikrat pri njemu, avti res, da so uvoženi, da imajo podobno število kilometrov, slabi pa po mojem mnenju niso.

Zavedati se morate, da se uvoz dela po kopitu, da se uvaža avte z malo kilometri, saj le take lažje proda, cene pa so tudi ugodne. Kdo bo kupil uvožen avto z 200.000 prevoženimi?

Če vrti nazaj kilometre nebi vedel...treba dati avto na tester, pa se pokaže, čeprav po pogovoru z lastnikom, je velik ljubitelj italjanskih avtomobilov in pomnim, da ima vrsto let, v večini italjanska vozila.

Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo uvoza iz italije, italjani imajo značilnost to, da znajo servisirati avtomobile, je pa res da je stopnja bušk po avtomobilu večja kot pri nas, ker butajo en v drugega, zato je najbrž marsikateri sem in tja tudi ličarsko popravljen.
145 QV,33,145,147,159 TI
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

bistri nebi se strinjal s tabo :wink: no k smo mi alfo kupoval je reku da mu italjanski avtomobili niso ravno pri srcu (tist čas je vozil renault espace)...kar se tiče uvoženih avtomobilov...jah,tko je...vsi njegovi avtomobili imajo pobarvane odbijače in bog ve če ni bla kšna še kej zaletena ipd...no moram potrkat,naša za zdaj dela brez večjih težav,smo pa takoj po nakupu morali menjati obe roke in sondo...poleg tega nam je dolžan (vsaj takrat je tako rekel-danes je seveda vse drugače) zastonj popolno globinsko čiščenje avta-ne bomo ga sigurno nikoli videli...tester le težko pokaže kilometrino,če je le "pravilno" zavrten...ne vem kako se to dela,samo toliko vem da tester pač ne pokaže kilometrine-no ne vsake...no naslednjič ko se bo pri nas kupovala alfa,sigurno ne bo od njega :wink:
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

dancekbanancek napisal/-a:bistri nebi se strinjal s tabo :wink: no k smo mi alfo kupoval je reku da mu italjanski avtomobili niso ravno pri srcu (tist čas je vozil renault espace)...kar se tiče uvoženih avtomobilov...jah,tko je...vsi njegovi avtomobili imajo pobarvane odbijače in bog ve če ni bla kšna še kej zaletena ipd...no moram potrkat,naša za zdaj dela brez večjih težav,smo pa takoj po nakupu morali menjati obe roke in sondo...poleg tega nam je dolžan (vsaj takrat je tako rekel-danes je seveda vse drugače) zastonj popolno globinsko čiščenje avta-ne bomo ga sigurno nikoli videli...tester le težko pokaže kilometrino,če je le "pravilno" zavrten...ne vem kako se to dela,samo toliko vem da tester pač ne pokaže kilometrine-no ne vsake...no naslednjič ko se bo pri nas kupovala alfa,sigurno ne bo od njega :wink:
Tvoja odločitev, niti nočem delat modelu reklame - ampak zakaj ne bo od njega? Ker si moral menjat lambdo in roke? Tipične napake na novejših alfah? Ja, to se pa pomojem res samo pri njemu zgodi...Barvani odbijači so pa na 90% italijanskih avtomobilih - saj je bilo rečeno da so vsi obutani, če si bil kdaj v Trstu, ti je seveda jasno o čem govorim. In če tester le stežka pokaže kilometre, od kod potem govoričenja, da so Luminaryjevi avtomobili vrteni? Ker so lepi, ker so ugodni? Ni mi jasno :doubt: BTW, že fotr od sedanjega lastnika Luminaryja se je pred xy leti po Ljubljani prevažal z Giulio, "Luminary" pa je zamenjal že dobrih 10 alf, vmes pa si je lastil tudi Punta GT in Bravota HGT...Ja, res, verjetno sovraži italijanske znamke :roll:
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sej jst tut nočem delati reklame...ne vem k smo mi kupovali alfo tam, je dejal da ne mara italjanskih avtomobilov... :doubt:
ok ne rečem pač jih poštrihajo...sam jih nej usaj tko poštrihajo, da se ne bo luščil že čez nekaj mesecev... :wink: in ja vem o čem govoriš,vem da so obutani vsi,ampak moje mnenje je pač da naj proda magar obutanga,sej da lahko potem novi lastnik pobarvati odbijače,lahko se tudi z lumynarijem zmeni,a ni tko?? :? glede kilometrov...če spremljaš lumynarijeve oglase, ti je lahko logično da imajo kilometre zavrtene nazaj, saj imajo vsi podobno ali pa celo enako število kilometrov :?

no pa še roke in te zadeve...je rekel da je bilo menjano...hm...takoj po nakupu pa spet menjava??
no sej vsak ima svojo predstavo o določenem prodajalcu in svoje mnenje...moje je pač takšno kakršno je :mrgreen:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

_BiStRi_ napisal/-a:Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo uvoza iz italije, italjani imajo značilnost to, da znajo servisirati avtomobile, je pa res da je stopnja bušk po avtomobilu večja kot pri nas, ker butajo en v drugega, zato je najbrž marsikateri sem in tja tudi ličarsko popravljen.
tole si pa mimo vsekal!
Slika
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sleby napisal/-a:
_BiStRi_ napisal/-a:Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo uvoza iz italije, italjani imajo značilnost to, da znajo servisirati avtomobile, je pa res da je stopnja bušk po avtomobilu večja kot pri nas, ker butajo en v drugega, zato je najbrž marsikateri sem in tja tudi ličarsko popravljen.
tole si pa mimo vsekal!
Jp, mal pa res...Je pa res, da je ogromno avtomobilov v Italiji na leasing - in v EU je leasing hiša malo bolj skrbna do svojih vozil kot pri nas. Avtomobili iz leasing hiš praviloma so redno vzdrževani.
Uporabniški avatar
emferli
Alfa Junior
Alfa Junior

Ciao alfisti!
Sam sem pred 1 mesecem pripeljal 156SW, ki je bila uvožena iz Italije (Rim). Ker se mi ni nikamor mudilo, sem pred tem pregledal malodane vso slovensko ponudbo, parkrat sem bil v Nemčiji (sicer službeno, ampak sem si vzel čas za alfice :-)( ) in seveda nisem spustil Italije, ker imam dobre izkušnje z italijanskimi prodajalci. Zase vem, da nemškega ne vzamem nikoli, ker tam zima in sol naredi svoje (tudi pri nas ni kaj boljše). Razlika je očitna...ko dvigneš mojo, je spodaj, okrog mašine, kljuke, tečaji vrat...kot nova. To je stvar, ki npr. mene zelo moti pri avtu in jo najprej opazim. Na zunaj pa tako vsi vemo, da je bil vsaj odbijač barvan...če ne, še pa bo #-o
...lo stesso sangue abbiamo noi...
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Emm :oops: narobe sem se izrazu očitno, v mislih sem imel, da "znajo" popravit, bolj kot pri nas...huh, kako bi reku....majo več boljših servisov...

Ok, ne vem mogoče mam prov, mogoče ne :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Ronnow
Alfist
Alfist
Kraj: Lenart

Jaz sem kupil pri luminaryu svojo alfo pa zaenkrat nimam pripomb. Je tudi pripeljana iz italije. nebi mogel rečti da špricajo vse odbijače, na moji alfi je na sprednjem ena praska pa sem se zmeno da si bom sam porihtal če mi spusti ceno. Edina pripomba bi bla čez prodajalce, šef pa je drugače ok.
@ milojko: Tudi jaz na moji alfi je na levi za kak cm več lufta kot na desni
lp
J T D power
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist

se mi zdi, da je tema "malo" zašla...
Zaklenjeno
  • Informacija