Alfa Romeo 156 SW

Slikice vaših jeklenih konjičkov
black
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Lož

:eek: =D> zlo lepa 156-ka,in 155-ka tud :D

Zanima me kako imaš prednjo tablico pritrjeno,ker zlo lepo stoji gor brez grdega okvirčka :)
Slika Slika Freude Am Fahren
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Lepa, lepa =D> =D>

Pa veliko varnih in srečnih km :wink:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Hm, zlo lepo, vse po mojem okusu. =D>
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Lepota, ampak to maš že neki časa! Ker tale se je na avto netu nekaj časa nazaj prodajala, potem pa izginila iz oglasov.
Slika
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Lepa alfa!
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
Pahi
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Hvala, hvala ...

Res je, da motor ni bencinar in sam precej dobro vem kaj šestak dela, še posebej, če mu tako "dušo vadiš" kot sem mu jo jaz (potem si pa kar naprej na servisu). In glede tega sem bil tudi jaz precej skeptičen, toda ko sem poskusil tega JTDja, me je kar hitro prepričal - še posebej, ker kar nekaj kilometrov naredim in se padec porabe iz 12 l/100 km na 8 l/100 km (pa še to maksimalno) v žepu precej pozna. Me pa še vedno kar malo pri srčku stisne, ko kakšnega šestaka zaslišim, pa naj bo Alfa ali pa kaj drugega.

Glede opreme, predvsem barve usnja, pa tole: o okusih razpravljati nima smisla. Vem, da je večini ljudi tole malo prehudo, toda v glavnem se ljudje tudi z raznimi Rinoldi in Folsiči vozijo ... Ko sem jo jaz zagledal na AvtoNetu, mi enostavno ni dala spati. In to toliko časa, dokler je nisem šel pogledat, rezervirat in tudi kupit - vse v roku enega dneva.

@Black: Obe tablici sta nalepljeni, prva na nosilec, zadnja pa direktno na odbijač.

@Veloce: Točno danes je 11 mesecev. Izginila iz AvtoNeta pa je, ker so jo pač prodali (meni).

LP
Cuore Sportivo
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

He, sem vedel, da mam prav! :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
q_verde
Alfist
Alfist
Kraj: celje

meni pa to usnje zgleda zelo HUUDOOO! Cestike za nakup!!
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
Uporabniški avatar
Pahi
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Tole usnje v živo izgleda bolj temno rdeče, kot pa je na slikah. Se je avtomatika fotoaparata glede nastavitve beline malo zmotila. Bom naredil še nekaj slik z ročno nastavitvijo.

LP
Cuore Sportivo
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pahi napisal/-a:Hvala, hvala ...

Res je, da motor ni bencinar in sam precej dobro vem kaj šestak dela, še posebej, če mu tako "dušo vadiš" kot sem mu jo jaz (potem si pa kar naprej na servisu). In glede tega sem bil tudi jaz precej skeptičen, toda ko sem poskusil tega JTDja, me je kar hitro prepričal - še posebej, ker kar nekaj kilometrov naredim in se padec porabe iz 12 l/100 km na 8 l/100 km (pa še to maksimalno) v žepu precej pozna. Me pa še vedno kar malo pri srčku stisne, ko kakšnega šestaka zaslišim, pa naj bo Alfa ali pa kaj drugega.

Glede opreme, predvsem barve usnja, pa tole: o okusih razpravljati nima smisla. Vem, da je večini ljudi tole malo prehudo, toda v glavnem se ljudje tudi z raznimi Rinoldi in Folsiči vozijo ... Ko sem jo jaz zagledal na AvtoNetu, mi enostavno ni dala spati. In to toliko časa, dokler je nisem šel pogledat, rezervirat in tudi kupit - vse v roku enega dneva.

@Black: Obe tablici sta nalepljeni, prva na nosilec, zadnja pa direktno na odbijač.

@Veloce: Točno danes je 11 mesecev. Izginila iz AvtoNeta pa je, ker so jo pač prodali (meni).

LP
Hehe, ti si naju s kolegom opozoril, da ti ne ukradeva platišč, ko sva občudovala tvojo 156 pred Holywood pubom v BTC :mrgreen: Bila sva pa z srebrno 156tko. No, saj smo potem eno fino alfistično debato udarli. :mrgreen: Ti pa moram povedati, da imam od takrat naprej vse prevečkrat v mislih 2.4 jtd Swejko. Zelo lepo Alfo imaš =D>
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

guma napisal/-a:
Pahi napisal/-a:Hvala, hvala ...

LP
Hehe, ti si naju s kolegom opozoril, da ti ne ukradeva platišč, ko sva občudovala tvojo 156 pred Holywood pubom v BTC :mrgreen: Bila sva pa z srebrno 156tko. No, saj smo potem eno fino alfistično debato udarli. :mrgreen: Ti pa moram povedati, da imam od takrat naprej vse prevečkrat v mislih 2.4 jtd Swejko. Zelo lepo Alfo imaš =D>
Se mi je zdelo da je to ta alfa :mrgreen: Ja, res krasna - pa tudi platišča imaš še vedno ne :wink: :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa156driver
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Kranj

ja res lepa. Podobna kot moja, samo da se je kontrast zamenjal :)

Jz sm tud nameraval kupiti 2.4 ampak je ze za 1.9 dovolj registraije, pa sm potem raje vzel 1.9, pa še k sm bolj umirjen voznik :)

velik lepih in varnih kilometrov ti zelim
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-ma bomba stari,nimaš kaj =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
H.P. BaXXter
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

men sicer karavani ne potegnejo ampak tale mi je pa res vsec...so posebi notranjost...zici so res lepi...
srecno
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep :lol:)
Uporabniški avatar
Pahi
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Tole je bolj realna barva oblazinjenja:

Slika

Izgleda, da fleš pokvari nastavitev beline ...

@Guma & GTA Lover: Feltne so še vedno, upam ... Če hodita kaj okrog Hollywoda, se mi oglasita na e-pošto ali ZS, pa bomo še kašno alfistično razdrli.

LP
Cuore Sportivo
Odgovori
  • Informacija