Lepo,da si se odločil za tak poseg, kajti alfa mora biti poleg jubilejnega vzdrževanja mehanskih delov tudi lepo poštimana v zunanjosti.AR164TB napisal/-a:Pa spet malo izkušenj,tokrat glede avtoličarstva.AR 166 sem peljal k Badaliču,zanj sem zvedel tu na forumu,za drugega pač nisem vedel.Tudi name je naredil dober vtis glede prijaznosti in odnosa do strank.
In kaj sem barval.Napisal sem že,da je avto ves popraskan na 100 koncih in to me je zelo motilo.Na koncu je izpadlo celih 6 m2,barvano je bilo cela prednja hauba,cela zadnja hauba,cela oba prednja blatnika,cel prednji odbijač,delno pa še vrata.In cena - 280.000 SIT z DDV.Veliko-malo,ne vem,ker pač ne poznam cen,nazadnje sem barval Alfetto pred 20-imi leti.In kako je narejeno?Mislim ,da dobro in ker je še spoliral cel avto je tudi barva precej drugačna kot prej.
Sem pa moral kupiti tudi nov srček z značko,ker starega ni bilo moč odmontirati, brez,da bi počila plastika - 20.000 SIT.
Pa ob tem še tole.Ker se je Alfa barvala sem bil ta teden na morju z Minijem in zmeril z GPS ,koliko laže števec.Da ponovim:
-AR 166 po števcu 200km/h - GPS 187km/h
-AR 164 po števcu 200km/h - GPS 190km/h
-MINI po števcu 200km/h - GPS 198km/h

Boštjan, lahko izdaš tipa, ki ti je za 200.000 pobarval celo Alfo (166?)? Sam bi namreč rad pobarval opraskana leva sprednja in zadnja vrata, torej cca. 1,2 m2. A kdo ve, koliko barve (metalic) je treba za to zadevo, kajti kolikor vem je to najdražji del posla.BOSTJAN napisal/-a:
Lepo,da si se odločil za tak poseg, kajti alfa mora biti poleg jubilejnega vzdrževanja mehanskih delov tudi lepo poštimana v zunanjosti.
Tudi jaz sem se odločil za tak poseg, ki me je stal 80000SIT manj,pobarvali pa so mi vse dele razen strehe.
ČESTITAM !

Čaki mal, a ti mislš da bi kdo prebarval pol avta za 20 kSIT??? Še spolirjao ti ga komaj za 20 jurjev.sport napisal/-a:Moje mnenje: ful drago (kakšn fušar k naredi zelo uredu max 20k z barvo).

ja in potem si pogledate avtomobile, ki se vozijo po slo....sport napisal/-a:Moje mnenje: ful drago (kakšn fušar k naredi zelo uredu max 20k z barvo).

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti