Se opravičujem vnaprej, ampak meni žal določene stvari na tem forumu že totalno presedajo in bi bil čas da nekdo to porihta, ker na tak način forum resnično izgublja na kvaliteti.
Ne vem zakaj človek enostavno ne pove "imam Astro in me zanima to in to, ker ima pač enak motor kot Alfa" ! Ne pa da se nekateri trudijo(mo) odgovarjat in pomagat, na koncu pa ugotoviš da te nekdo vleče.....potem pa se še nekej razburja, da mu noben ne odgovori kot on hoče. Mislim....
Da o tem, da veliko (preveč) uporabnikov v podatkih sploh nima napisano model (znamko......lahko prebavim tudi če ni Alfa) avtomobila, kraj, starost........da sploh veš s kom se "pogovarjaš".
Pa preveč takih (
PRIMER) ki se očitno vpišejo na forum samo da oddajo svoj "mali oglas" in na žalost ni on edini. Na koncu bo (je) ratal ta forum neka mešanica med mobisux, bolho, "najstniškiforum.com",....... in ne to, kar bi moral bit. Žal. Mislim da je vse manj namenjen pravim ljubiteljem te znamke in postaja vse bolj eden od "splošnih" forumov. Upam da se zgodba ne bo razvijala v tej smeri in da se bo nekaj le spremenilo.
Se resnično opravičujem za OT, samo to mi je ležalo na duši in nisem mogel bit tiho.
LP