vprašanje

Tehnične teme o modelih 145, 146, 155 in GTV/Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
project155
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: koper

Pred kratkim sem imel nesrečo in sem priletel bočno v robnik, pri nesreči se mi je zvila stvar ki je na sliki , če gledam moj ePER mi ne vrže nobene kataloške številke da bi stvar lahko kje kupil.
Gre pa za zvit navoj (vzvod) ki povezuje servo volan do levega sprednjega kolesa , zvit pa je tam kjer se označena slika konča ...nekje na sredini..
če ima kdo doma kakšnega odveč se priporočam...
LP
Matej

in še slika:
http://mateo.moj-album.com/
sport
Alfist
Alfist
Kraj: P.G.

A ni to končnik. :oops:
Ne me držat za besedo ker nisem ziher..

L.P.
VOZI HITRO IN RESKIRAJ ! ! !
Uporabniški avatar
divja kripca
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Hja na sliki je definitivno končnik, tam kjer praviš da je zvito je pa že volanska prečka. Končnik se dobi in je poceni, za prečko pa nisem ziher. Po moje se dobi bolj v kompletu z volanskim mehanizmom.
Obstaja pa še možnost, da se zadeva po domače poravna, a v obeh primerih (zamenjava ali po domače) bo volanski mehanizem potrebno dol vzet!
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

ja tako je volansko bo treba vzeti dol in razmontirat zviti del, ravnat se ne splača lih če ni uredu poštimano, poglej na avto net, če kekšen prodaja dele in nabavi ker celo volansko če je treba, pa niti nebo drago. pa še kje v kakšni trgovini poglej za pušo volanske letve, to tudi lahko zamenjaš če boš pobiral dol in bo špilalo kot novo, pa še manšete, te pa dobiš pri potokarju v lj in niso drage. potoem pa imaš mir.

lp
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

Odgovori
  • Informacija