Kakšne izkušnje? Jest sem glih v fazi, da sem jih spocal omil z nitrotom in sedaj čakam. Neki sem sicer probal, sam navadna akrilna barva (nitro sprej) nč kej dost ne prime
Sem mel že na dveh alfah poštrihane (rdeče) , ta bo tretja.
Uporabljem spray Motip/Dupli Color - Bremsattelspray ,
dobiš ga npr.v RDO-ju ali pa v Avstriji, videl sem ga že tudi v Obi-ju.
Super drži in se ne lušči.
Jaz sem jih pobarval z FOLIA TEC dvokomponentno barvo in moram rečt da je odlična. Po 5 letih so enake kot prvi dan, barva se ne lušči in rata gladka (kot npr. email) tako da se umazanija sploh ne prime gor. Ceno sem pozabil, je pa bila kar draga takrat.
bizo napisal/-a:Jaz sem jih pobarval z FOLIA TEC dvokomponentno barvo in moram rečt da je odlična. Po 5 letih so enake kot prvi dan, barva se ne lušči in rata gladka (kot npr. email) tako da se umazanija sploh ne prime gor. Ceno sem pozabil, je pa bila kar draga takrat.
Kej veš kje si to dobil...? Ker neki takega kot efekt je potem res super....
Folia tecovo barvo sem videl danes v Avstriji pri Förstingeru. Cene pa žal nisem pogledal. Pglej ali pokliči tja :http://www.forstinger.com.
Mislim pa da motipova barva ni slabša ker se tudi naredi gladka glazura gor, tako da se zelo lahko čisti !
Turtle napisal/-a:Kakšne izkušnje? Jest sem glih v fazi, da sem jih spocal omil z nitrotom in sedaj čakam. Neki sem sicer probal, sam navadna akrilna barva (nitro sprej) nč kej dost ne prime
a ni xandrej že razlagu na avtomobilizem forumu kako je to delu?
FOLIA TEC dobiš skoraj v vseh trgovinah s dodatno avto opremo. Jaz sem kupil v CAR AUTO v Gorici (ITA).
Glede kvalitete so tudi ostale barve verjetno dobre, glej le da bo dvo komponentna (barva+trdilc), ker tudi foliatec verjetno ne dela barv ampak le zapakira druge v lepe škatlice in proda za x-kratno ceno.
jaz sem do sedaj vedno samo dobro očistil s čistilom za platišča + WAP,
nato pošmirglal in pošprical brez temeljne!
Drži 100% in se ne lušči popolnoma nič !
TESTIRANO 3 X