Tale pa meni razveseljuje dneve od prejšnjega tedna dalje. 155 1.8 TS, letnik 1994. Za sabo ma pa zelo "komplicirano" zgodovino. Avto je namreč za skoraj 9 let obtičal v garaži in za ponoven zagon ga je bilo treba malo "pregledati". Zdaj je spet registrirana in vozna. Takoj ko sem jo dobil nazaj iz servisa sem (šele doma!) opazil da se desna sprednja vrata nočejo odpreti od zunaj...ampak se danes že (brez da bi karkoli popravljal) in pa pri prestavljanju v 3 prestavo sem dobil zvok, (mal se je zatikal) kot da ne bi stisnil sklopke, kar se tudi ne pojavlja več.
Fora je bila v tem, da so že vsi gvoril mi, da nima smisla dat tega sploh rihtat, pa take, ker da že predolgo stoji (to je bila Alfa od staršev). Zdej ko je končno moja pa zgleda da je bila dobra naložba
Tam je bil fuč rele, zato avto tudi ni užgal že kar doma, potem so bile zamenjane spredjne bremze ker so bile znucane, vse 4 gume seveda, klimo so poštimal. Olje pa to tako ali tako, je pa bilo treba dat pri volanu novo ročko za brisalce ker se je stara zlomila. Končni račun je bil 680€ (menjava gum všteta) (no pa še 40€ za odvoz na servis)