Namen vsega tega ni bilo tekmovalno vozilo (avtocross), ampak le čim bolj low-budget raketa za svoje veselje...
To je bila ena prvih slik, na sliki je še celo zmontiran en star nedelujoč motor ter pogonski sklop, ki smo ga samo porabili za mere dokler ni bilo še pravega motorja:

Kot ste nekateri že ugotovili ga bo gnal AR33 boxer motor.(na sliki sicer star motor Alfesud,ki je praktično identičen,ampak za mere je bil že dober)

Najprej je sledilo seveda par mesecev izdelave rok,vzmetenja,pogona,raznih nosilcev itd.Ko pa je prišlo do barvanja je zgledalo nakako takole: (na sliki je tudi že pločevina katero smo porabili za podenj)

Na strehi še predenj bilo sploh vozno

Pripravljena šasija zraven pa že pripravljen menjalnik z pogonom za vgradnjo.Manka samo še? Agregat seveda....

Motor pa se je že vzporedno rihtal v delavnici.Potegnil sem ga lastnoročno z odpada z stare odslužene Alfe 33.Videti je bil še dober:

Po parih dneh lomljena klincev sem ga le spravil domov,ter ga začel prirejati za vgradnjo.Sledilo je čiščenje,razni obvodi,rasztavljanje...

Aja pozabil sem povedat da je motor 1.5 litrski boxer,z dvema dvojnima uplinjačema weber IDF40,serijskih 105 konjskih moči.Veliko časa mi je uzela elektronika ker nisem točno vedel vezave.Ampak a pomočjo teme "AR33 1.5 carburator problem" smo tudi to rešili.