Sem lastnik alfe 146 1.4 TS l.98, prevoženih 180.000.
Zdej pa k stvari. Veliko sem bral ampak nobene prave rešitve zasledil.
Problem imam z hladnih zagonom oz. prvih nekaj kilometrov. Avto ne gre nikamor. Ko pohodiš plin ga čisto zadušiš in obrati mu padejo. Po nekaj km se stvar stabilizira. Prosim za pomoč, ker bom obupal.
p.s. (menjana lamda sonda, lmm in sedaj še svečke NGK, servisi redno delani-ne na uradnem servisu) vse to je bilo menjano v pol leta in strošek je že kar precejšen, če prištejem še komplet 4 diskov z ploščicami, obnova amortizerjev, nov akumolator.... Zato me zanima okvirna cena tega avtomobila, ker ga bom mogoče prodal
Prve 2-3 minute po zagonu mrzlega motorja se občuti, kot da bi imel motor samo 30km. Vzrok tega je v ECU oz. zaradi izpušnih plinov, da so tudi ob mrzlemu zagonu vrednosti v mejah normale. Ko se motor vsaj malo ogreje (cca 5min) ECU samodejno preklopi v program za ogret motor in avto mora delovati normalno. To se lahko spremeni/odpravi s chip-tuningom.
Enako je bilo pri moji 156, če sem takoj speljal ko sem jo vžal po 300-500m je pa avto ob istem gasu in istimi obrati malo sam potegnil in dobil spet vso moč
Priporočal bi Senica Motorsport - Klik ali pa RSR Motorsport - Klik 2
Če imaš ECU še v kabini, potem ga je treba odstranit in zamenjat chip, na katerega se kopira modificiran program za avto...če imaš pa ECU v motornem prostoru pa tega ni treba....se samo priklopi na računalnik in se prepiše stari program
Jaz sem mel fiata s podobnim problemom. Pri meni je pomagalo če sem pred zagonom motarja 3,4xpritisnil na zavoro in spravil ven vakum. Ne priporočam ti dajati tolko denarja, ker se zna zgodit da bo tud pol enako. Ponavadi so vzrok za cukanje in crkovanje pri mrzlem injektorji, tudi če jih na računalniku ne pokaže kot napako. Vendar so prav tako dragi če hočes vse 4 zamenjat, pa še dela ni tko malo. Priporočam ti da avto prodaš in nabaviš kaj z manj kilometri.