Glede na to da sem lastnik te lepotice ze en lep cas in da se redno pojavljam na alfa srecanjih me dosti uporabnikov foruma ze pozna, vendar še nism predstavu moj ponos. Gre za sledece, iz Francije uvoženo vozilo:
Vozilo je izdelano leta 2002, modelsko leto 2003, uvoženo avgusta 2003 v SLO z 0km. Prvic registrirano 27.10.2003 v LJ. Ponosen 2. lastnik sem postal 20.1.2005 , ko je dopolnila 20.000km
Alfa Romeo 147 JTD črne barve (Nero Fuoco)z opremo DISTINCTIVE:
-Momo rdeče usnje (sedeži + tapisarije na vratih)
-ogrevanje prednjih sedežev
-8x airbag
-dvopodročna avtomatska klima
-tempomat
-senzor za dež
-senzor ta rošenje vetrobranskega stekla
-naslon za roko spredaj
-multifunkcijski volan
-platišča Tristar 17x7J
Motor: 115KM čipano pri RSR na 140KM (350Nm navora). Menjani so bili komplet amortizerji z športnimi KW, vgrajen torsen diferencial in GTA look prednje luči z xenonom ter beli stranski smerniki. Pri 80.000km tudi menjani prednji zavorni diski z sportnimi Tar-ox G88.
Prejsnji teden je prevozila 90.000 kilometer.
Vec pa naj slike povedo:
Izlet v Paklenico (še LJ registrske tablice)

Sledil je dopust na Korziki (pe vedno LJ tablice

No po dopustu na Korziki so mi dosadile te LJ tablice, pa tudi na Soški cesti sem imel veliko, bom kar po domače povedal, kretenov, ki so me prehitevali skozi ovinke, v škarje in podobno, samo zato, ker jih je prehitela črna alfa z LJ tablicami
Torej nove registerske tablice in GTA luči

Pa ena z krsto na cesti cez Grossglockner

Sledila je vgradnja torsen diferenciala, kar je naredilo mojo ljubico se hitrejso skozi ovinke

Pa se slike s prejsnega tedna ko se nisem mel kam dat

Par novih slik z Vrsica

Upam da ni prevec slik
LP Creed