sem ze ču to opcijo ja, samo kak ce je ona plastika pod motorjem, res pa je da sem se vozo malo bol po ofroudu ja samo te bi teklo tud ko bi bil avto parkiran ne? eni pravijo da lahko semeringi kaj te jaz vem nea se spoznam, ce ga pelem na servis tak pod 500 eur nimam kaj ne?
ja to ta drugo se mi nekak bol dopade ja.. ce vlijem not 5l olja tud ne vem kak dalec se bom pripelo ce lije vun da ga odslepam edino pm. da bi vsaj vedo kaj je, bi blo ze boljse..
mel sem ze dva doma, prvi ne ve, drugi pa tud ne motora se nisn vzigo od takrat ko sem opazo cesto do doma, ker je sibka cist suha narazn bo treba vzet al kaj... kaj se se nobenmu tu gor ni kaj podobnega zgodlo?
aja pa zaj sem v dveh mescih menjo luft meser, termostat, blinker zadi zabava pa ona zarnica v armaturki, voda mi tece pri zracniku, na luknah mi vse poka, dizl zvok ma, zaj se toto olje... kaj se bo se zgodlo?
Brajda napisal/-a:aja pa zaj sem v dveh mescih menjo luft meser, termostat, blinker zadi zabava pa ona zarnica v armaturki, voda mi tece pri zracniku, na luknah mi vse poka, dizl zvok ma, zaj se toto olje... kaj se bo se zgodlo?
Po tem sodeč si kupil en nevzdrževan avto in zdaj ti plačuješ grehe prejšnjega lastnika.
ok to ze vse vem, ko sem priso na toti forum mi je blo prav smesno ko sem prebral kaj vse crkuje, ko je blo pri meni isto. zaj se mi samo to povejte za toto olje pa ste zmagali