pred kratkim mi je desna šajba pri spuščanju okna začela prav nadležno cvilit.Peljal sem jo na uradni servis kjer so mi podmazali motorček...zadeva še vedno na momente cvili ko ranjen tjulen!Kaj naj naredim,dozdeva se mi da je problem neka guma pri oknu ali kaj podobnega saj je zvok prav tak kot da bi z gumo vlekel po stkleni površini?Drug problem je pa lučka za airbag že drugič se mi je prižgala in sem zadevo spet rešil z fiksiranjem kontakta pod voznikovim sedežem.Lučka je ugasnila toda me zanima če moram vseeno na servis resetirat in pregledat delovanje ali lahko mirno vozim naprej.
Če je ugasnila, potem verjetno ni treba na servis, lahko pa za mirno spanje in vožnjo.
Zakaj pa vodil šipe nebi smel namazat s silikonskim sprejem?
Jaz sem vsa že drugič našprical s silikonskim sprejem (enkrat letno) pa vse lepo laufa brez zatikanja, škripanja in podobnih stvari.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Sej ni problema z silikonskim sprejem dolker avta ne peleš k ličarju.Takrat pa so problemi ker silikoni ne gredo zlepa dol s poveršine.Tudi z antisilikonskim čistilom se je potrebno fajn potrudit da vse očistiš...
Drugač je pa super stvar.