Zdaj je že kar nekaj časa minlo odkar sem nazadnje skušal kaj organizirat, ker pa me je spustilo razočaranje po nezainteresiranosti (upam da sn našel pravi izraz) sem se odločil, da bom pljunil v roke in skušal zadevo speljat še enkrat.
Torej v prvi vrsti me zanima, koliko ljudi bi bilo pripravljenih na eno manjše srečanje med vikendom, kjer bi se malce še v živo spoznali, rekli kakšno besedo ali dve, se malce pozabavali in tako dalje... Če bo dovolj interesa, sem pripravljen zadevo speljat še na malce višji nivo.
V mislih imam predvsem najem prostora (piknik prostor, koča...) kjer bi se dogajale predvsem družabne prireditve. Nagrad sicer nebo, bo pa ogromno zabave, sploh če bo nekaj ljudi reklo: jaz sem za akcijo...
Glede datuma nebom v tej fazi ničesar rekel, ker sploh nevem če koga zanima, če pa bo prišlo dovolj daleč, pa bi o tem razmišljal čimprej, ker ko bo vreme zagozdilo bo organizacija še težja. Vabljeni ste tako ali tako vsi, če imate to željo. Predvsem pa me zanima kaj porečete ljudje iz koroške, celjske in mariborske regije?
LP