Rabim samo jermen šponarij ostale stvari so bile zamenjane,vključno z jermenom,samo nevem kako se pač je jermen poškodoval.Prevozil sem po menjavi vsega cca12000 km. Rabim jermen to je vse!
Garancija!!!!Lahko reči,predno bomo mi dorekli kaj in kako ga sam že zamenjam!Avto rabim vsak dan tako da bom več izgubil z pregovarjanjem! Je jermen ceneje kot pa moj čas!
Pa avto je bil kupljen iz poslovnega lisinga in se nimam namen pregovarjati z servisom iz Rima!
No, no...pomiri konje.
Pa si avto sam uvozil, si prepričan, da je vse menjano, kar naštevaš? Ker 12k km je zelo malo za jermen...v kolikor ne moreš biti 100% da je vse menjano ti priporočam, da narediš kompleten veliki servis, da ne bo kakšna tema "Iščem motor za 166", zato ker si prišparal 400€.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Če že ceniš svoj čas pol rajši vse zamenjaj sej če si se "nategnil" si se k**** gleda še tistih par 100€ k te bo več prišlo raj pomisli kako boš čakal na vleko ob strani ceste... Sam daj raj vse menjat ker da jermen kar poči mi ni jasno pa se dosti okli mehanikov sučem+kj sam pošravfam...
Hm kača je šla ostal mi je samo še križ in težave... bed carma:) (PIŠI KAKO PRIĆAŠ) JTD POWER!!!!!!!