Alfa 147 - m.i.h.a.

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
m.i.h.a.
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

No končno še moje slike. Klub temu, da je bil opran pred tremi dnevi je že rahlo usran, pa še fotoaparat na mobitelu naredi svoje. :(

Kot vsaka druga AR 147 1.9 JTD 103kW, 6 prestav, 215/45/17, l. 02,...

Torej slike še ene črne 147.... :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Zaščita motorja je že naročena (bearex kako kaj kaže zadeva?), ker mi original zadeva zna podrajsat pri dokaj nerodnem dovozu na dvorišlče. Glede na ceste po katerih se vozim (Bela krajina - Ljubljana) niti ne razmišljam preveč o nižanju, kdor se vozi oziroma se je po njih že vozil ve, da bi na njih imel še kakšen gams probleme.
Interesirajo me bosanske šipe, ampak le do te mere, da so vse enako zatemnjene. Čipanja sem lahko deležen dokaj ugodno, ampak je že obstoječih 140 kljus vrh glave. No zaenkrat še. :)
Najprej pa na servis, da se avto pregleda in zamenja kakšna stvar. Vse ostalo lahko počaka.
Zadnjič spremenil m.i.h.a., dne Ne Avg 09, 2009 9:06 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Slika
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

=D> =D> =D> ...res lepa! Veliko km...
Si jo kupil od kakšnega forumaša (deteljica zadaj)?
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-kot vsaka alfa,čudovita =D> :wink:
-eni ti bodo "svetovali":nižat,nižat,nižat,če ti krijeo škodo,ki lahko zaradi tega nastane,potem.... :doubt:
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Črna, 3-vratana, Tristarke, rdeče usnje, pa še agregat je pravi. =D> Več kot odlična kombinacija za 147!

Itak da je stroj :mrgreen:

PS: nižat, nižat, nižat.... :lol:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Super zadevica. Precej podobna moji. Kot si rekel...najprej naredi servis...priporoca se menjava jermena na vsaj na 80.000km. Ne cakaj na 100.000!!! Pa ce ti kaj poka, preglej prednje gornje roke, ali pa zadnje palice.

Uzivaj!
LP
Uporabniški avatar
m.i.h.a.
Alfa Member
Alfa Member

velik servis je bil narejen in glede na izdan račun so bili menjani jermeni ipd., poka pa zaenkrat še ne nikjer.....al mam pa radijo preveč naglas :lol:

Kje bi najugodneje prišel do sprednje AR značke, ohišja stranskih smernikov (kateri bolj pašejo beli ali črni?) in poiskat moram en okrasen nastavek za izpušno cev, kakšni predlogi?
Toliko o drobnarijah, ostalo pa na servisu.
Je Zega THE Alfa Romeo servis ali priporočate še kakšnega, mogoče kakšnega bližje Lj?

Thx za odgovore in komentarje =D>
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Prednjo AR značko boš verjetno najugodneje dobil pri kakšni razbiti 147ki. Malo pokliči lastnike sesutih na avto.net-u. Stranske smernike dobiš v A3M-u za 15€ par (osebno so mi lepši beli).
Nastavek, če nočeš imet komplikacij na kakem tehničnem, je najbolje, da kupiš takega, ki se na našravfa gor - če ga boš švasal, tako kot jaz, znajo bit pametni, ker je takega treba homologirat. Osebno avta še nisem mel na tehničnem, tko da upam, da se ne bo nihče spotaknil ob nastavek. Eni pravijo, da imajo našvasane, pa da niso nikoli imeli težav, tako da... odločitev je tvoja :)

Tukaj si lahko prebereš, kje sem jaz naredil svojega.

Valda boš peljal do Zege, pa še lep izlet boš naredil :wink:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

hello, no bravo, pa le vidmo zadevico, lepaaa!!
boš enkrat pokazu od bližje, servizzio pa ala Zega vsekakor
Slika
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

lepa, sploh notranjost =D>
Uporabniški avatar
Udovč
Alfist
Alfist
Kraj: Breg ob Bistrici

Zelo lepa! =D>
Uporabniški avatar
dnovak24
Alfist
Alfist

tudi jaz imam znucan znakec in razmišljam, da bi dal delati nalepkice in nalepil gor :D dosti ugodnejše in isto dobro bo zgledalo :D
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

a še kdo pozna kaj drugega kot a3m?? kakšnega klubskega partnerja naprimer ??? berem forum in v dveh aktualnih temah zasledim ime a3m pred mojim. res hvala za reklamo !

http://www.mstyling.net/shop/alfa-romeo/147.html
na zalogi SM05 in SM07 in pa enaki kot SM05 le da so z krom odzadjem.

Še enkrat povem da prodajam styling dodatke za vse znamke, TUDI ALFE !!!
Luči, smernike, fedre, izpušne lonce, različne krom dodatke, tudi AR značko....dobi pa se tudi rezervne oziroma nadomestne dele... samo vprašat je potrebno
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
m.i.h.a.
Alfa Member
Alfa Member

Mogoče kdo ve zakaj mi je dober mesec kazalo porabo okrog 5,7 l/100 km, včeraj pa mi pokaže 10 l/100 km?

Ta številka sicer pada (po kakšnih 10km je ta trenutno na 9,2 l/100 km), ampak vseeno me zanima zakaj tak preskok. Se števec avtomatsko resetira, se mu blede,...?

#-o
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Potovalni računalnik se avtomatsko resetira vsakih 5.000km in začne na novo računati povprečno porabo, hitrost......zgleda imaš težjo nogo kot prejšnji lastnik :mrgreen:
Uporabniški avatar
m.i.h.a.
Alfa Member
Alfa Member

aha ok...potem se je pač resetiral

10km je bilo pa dokaj dinamične mestne vožnje ():: tako, da se zna na kakšni relaciji poraba še spustiti.....no upam
Odgovori
  • Informacija