kaksne mate kej izkusnje s temi motorji....ker mene je vceraj avto totalno razocaru,kupil sem ga delal normalno brez problemov,po desetih kilometrih dvakrat cuknil,mal se je pokadil in zacel je delat k zlo bogi dizler....pol pa se neki pocl in avto crknu....zdej se ga pa tud vzgat ne da vec....ceprov ga mam na netu ze naprodaj http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3001963&show=1
se vedno razmisljam da bi ga porihtal ker se mi ful dopade....tko da nasveti bi bili zlo dobrodosli...al nej motor odpremo al je bols kr druzga it iskat....
Pa priznat morm da se nism kupil avta k bi mi po desetih kilometrih crknil.....((
Verjetno je bil tak lastnik kot moj prejšnji, tu pa tam brez olja menda, si že kaj pogledal, motorček. Ker moj je mel isti simptom, pa isto se je zgodilo, malo cuknil, malo pokadil, brnel kot dizel, nato je nekaj zružlo pod avtom in je crknil. Naslednji dan smo ugotovili da je ojnični ležaj zapikal, nakar je posledično zlomilo ojnico, nato pa naredilo veliko luknjo na blok motorja
Za prodajalca bi lahko rekli, da je imel idealen tajming.
Vsaj napiši kje so te tako <--->
Odprite motor pa zamenjaj, če ni preveč škode. Lahko pa tudi iz kakšne razbite vzameš ven enak motor.
Hja fantje, samo 2.0 TS motor boš pa kar nekaj časa mogu iskat in ko ga dobiš, boš zanjga plačal kar lepe denarce ob tem pa imel v mislih, da se še enkrat lahko zgodi isto.
To je trenutek, ko se boš moral odločiti,. ali želiš avto obdržat, ali pa ga prodat za rezervne dele. Druge opcije nimaš. Malo poglej teme na forumu tukaj, je že kar nekaj lastnikom odpovedal 2.0 TS, če ne drugega, da malo dobiš občutek o stroških, ki te eventuelno čakajo.
vule napisal/-a:kaksne mate kej izkusnje s temi motorji....ker mene je vceraj avto totalno razocaru,kupil sem ga delal normalno brez problemov,po desetih kilometrih dvakrat cuknil,mal se je pokadil in zacel je delat k zlo bogi dizler....pol pa se neki pocl in avto crknu....zdej se ga pa tud vzgat ne da vec....ceprov ga mam na netu ze naprodaj http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3001963&show=1
se vedno razmisljam da bi ga porihtal ker se mi ful dopade....tko da nasveti bi bili zlo dobrodosli...al nej motor odpremo al je bols kr druzga it iskat....
Pa priznat morm da se nism kupil avta k bi mi po desetih kilometrih crknil.....((
Izkušnje z motorjem so vredu, bi pa definitvno bila druga stvar, če bi kupil razj**** avto. Kolega tebe je razočarala napačna odločitev, ne avto
Prodaj tole za dele (če ti rata seveda), pa našparaj denar pa potem kupi gtv. Pri teh avtih je potrebno biti potrpežljiv in previden pri nakupu. Daj raje malo več denarja pa boš mirno spal, kot pa da iščeš najcenejšo varjanto. Se ne splača pri tem avtu, nazadnje boš imel sedaj več stroškov kot če bi dal tistega jurja al pa raje dva zraven ob nakupu. Škoda, pa več sreče ob naslednjem nakupu.
Lp
Ojnica na št. 3 verjetno jo je odlomilo in zato je ropotal. Lahko pa da jih je več...Vzrok: nemenjavanje olja na največ 10.000 km, nizek nivo olja, nezamenjani jermeni in natezalci...skratka, generalka.
To se zgodi, če kupujemo alfe brez servisne zgodovine in s prejšnjimi lastniki, ki so jih zanemarjali in se do njih obnašalli kot idioti
Jaz bi kupil motor pa ga celega porihtal...menjal bi ojnične ležaje, ojnico bi dal obnovit in to je to, preglej še samo odmične pa dročnike, in voila 5 let ga voziš, če boš seveda skrbel zanj...