Imam problem s avtoradijem ker se mi kdaj pa kdaj kar samodejno vklopi(od ne vem kje dobi napajanje-neki stik najbrž),se je to že komu dogajalo ker sedaj pri teh temperaturah -15°C mi je spraznil akumolator,tisti indikator na akumulatorju kaže sedaj ČRNO ne več ZELENO!
Vprašanja!
-Kokr sm po kjigi gledal ga lahko polniš, če je indikator ČRN in ga s tem še rešiš???
-Pa pri zaprtem sistemu akumolatorja lahko kako preveriš nivo vode in jo kako doliješ je že kdo to delal?
-Še to sam prižigam avto s prižganimi lučmi sicer pri vžigu se ugasnejo ampak to najbrž pri takih razmerah ni glih zdravo??
js še predno dam kontakt dam "stikalo" tako da luči ne gorijo..potem ko pa motor vžgem prižgem še luči
ni mi to nobeden svetovau al pa karkoli..tko sm si zamislu
delam to odkar mam alfico..če je to dobro ali ne pa ne vem..
o tvojih težavah z avtoradiem pa ne vem na žalost nič
Lp
Polniš kadar te je volja, saj svinčev akumulator rade volje sprejema energijo.
Elektrolita pa mora bit vsaj 1 cm nad poščami.
Vendar je problem, če je akumulator tako zapakiran kot Bosch Silver, kjer nimaš kaj počet - ko ne zmore več pravilno vžigat, leti po robu.
Pri nekatrei se da dvignit komplet pokrovčkov (večkrat je zakrit s kako nalepko), jaz sem pa prav zato kupil akumulatorje, ki imajo običajne pokrovčke.
O prižganih ali ugasnjenih lučeh ob vžigu je bila pa že ena tema tu gor - malce pobrskaj.
Pri radiu bi pa mogoče samo kontakte najprej malce sčistil.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
no da ne odpiram nove teme... dons zjutraj hočem it na šiht... in kaj se zgodi? ... Alfica ne vžge ... probam 3x, 4x, nato uberem alternativo in grem 20min peš. No ... popoldne pridem nazaj ... grem spet probat, spet ne vžge ?!?! wtf ... Res, da je še vedno -3 tko da je še vedno zmrznjeno če je kej. Radio dela, tko da štrom je. Na ekranu se pa prec ko dam kontakt izpiše "distance to service 0km" wtf? kaj mu ne štima? No jutri dopoldne bom spet probal, ko bo temperatura višja. Če ne bo šlo, bomo popoldne probal še s kabli. Drugače pa v soboto ko sem se nazadnje peljal, je vse delalo.
Dajmo malce definirat zadevo:
- ali sploh motor obrača in ali je hitrost vrtenja podobna običajni pri zagonu
- ali zasveti še kakšna opozorilna lučka pred zagonom
- ...
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
El Barto napisal/-a:Dajmo malce definirat zadevo:
- ali sploh motor obrača in ali je hitrost vrtenja podobna običajni pri zagonu
- ali zasveti še kakšna opozorilna lučka pred zagonom
- ...
Lučka ne, le text, ki sem ga navedel. Vrti se, ampak kot sem napisal izredno počasi.
No pa je problem rešen. Se je fotr pripeljal s C4ko zraven, sva prklopla kleme in hopla... Alfica vžge iz prve sledilo je še laufanje nekaj časa na mestu nato pa pri segreti mašini še en krog pri višjih obratih. Upajmo da se ne ponovi... Je pa zgledal prizor "citroen rešuje alfo" precej nenavadno hehe
JC29 napisal/-a:No pa je problem rešen. Se je fotr pripeljal s C4ko zraven, sva prklopla kleme in hopla... Alfica vžge iz prve sledilo je še laufanje nekaj časa na mestu nato pa pri segreti mašini še en krog pri višjih obratih. Upajmo da se ne ponovi... Je pa zgledal prizor "citroen rešuje alfo" precej nenavadno hehe
lp, Jure
Sicer nisem neki strokovnjak za avtomobile, ampak če imaš 20 min do šihta, pomeni to par minut z avtom in dvomim da se akumulator v tem času toliko napolni kot porabi potem za vžig.
To je najbrž res. Vendar pa ker sem študent, ne delam vsak dan. Vozim se pa tudi še kam drugam kot samo teh 5km do šihta. Najbrž ga je mraz mal dobu. No... glavno da je zadeva rešena (vsaj zaenkrat)