LP! Imam en problem z mojo alfo, in sicer da mi pleše zadnji del avtomobila oz. zadnje desno kolo. Po pregledu sem ugotovil, da imam "luft" pri enem vijaku. Na spodnjih slikah sem zaznačil kje. Zanima me kaj vse je potrebno menjati ( samo gumico in vijak ali celo palico,...) in pa približna cena.
Ex-owner.....
1. 95 Punto ELX 110HP (tuned)
2. 95 Punto GT
3. 99 Bravo
Menja se cela palica. Rece se ji roka oz. zadnja U-roka. Pa pazi ker so razlicnih dimenzij (prednja (ta ki si jo ti oznacil)je daljsa in zadnja je krajsa U roka.)
Saj sem napisal...ta rokica ki jo je on oznacil je daljsa, una pred njo je krajsa.
Creed napisal/-a:Menja se cela palica. Rece se ji roka oz. zadnja U-roka. Pa pazi ker so razlicnih dimenzij (prednja (ta ki si jo ti oznacil)je daljsa in zadnja je krajsa U roka.)
Cene pa ne vem.
LP
Ja odvisno s katere strani gledas. Jaz sem govoril tako kot je poslikano. Sepravi ta ki se jo vidi je prednja in una je zadi. Ce pa gledas avto s strani pa je tako kot si ti napisal.
Jaz sem jih menjal pred dvemi leti in pol. Cena je bila takrat 44 evrov po komadu. Pokliči na Avto Triglav ali na katerikoli pooblaščeni servis in ti bodo povedali ceno.
Piki napisal/-a:Jaz sem jih menjal pred dvemi leti in pol.....
Tlele samo še eno vprašanje, menja se tista ki je zanič, ni potrebno vseh štirih menjat, ne?
Tako je, menjaš samo tisto ko ima luft, jaz sem sicer menjal vse 4 pred kratkim in sem pri vargalantu dal za eno obnovljeno okoli 23€. Skupaj okoli 100€. Lp