cev za servovolan

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: žlebe

a se da kupt tako cev u trgovinah z avtodeli, k je original baje 200 eurov, al je najbolš da mi jo eden nardi, k dela hidraulične cevi., gre za uno cev k gre od posodce za servo, okol motorja, pa naprej pod odbijač,.

ceu mal je mastna, pa mal kapla, tm k gre iz gumjaste na aluminjasto, pr spojki, pa a je kej zelo nevarn, da mi raznese ceu, a je je bolš čimprej zamenat, sam da bi pa se poznal pod vtm da kej kapla, se ne, ker kapla na zaščito.
MrPetek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Gorišnica

To ti pušča gumijasta cev. Mene je pred 14 dnevi zaradi tega morala odpeljati avtovleka (vso olje je odteklo). Jaz sem namesto originalne gumijaste cevi (katera bi stala 80€) dal gumijasto cev (z jeklenim opletom v notranjosti) od dvigala, katera je tudi 3x močnejša. Če rabiš, mi samo povej fi in dolžino, ker še mam nekaj teh cevi doma na zalogi.

LP
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

man&alfa napisal/-a:a se da kupt tako cev u trgovinah z avtodeli, k je original baje 200 eurov, al je najbolš da mi jo eden nardi, k dela hidraulične cevi., gre za uno cev k gre od posodce za servo, okol motorja, pa naprej pod odbijač,.

ceu mal je mastna, pa mal kapla, tm k gre iz gumjaste na aluminjasto, pr spojki, pa a je kej zelo nevarn, da mi raznese ceu, a je je bolš čimprej zamenat, sam da bi pa se poznal pod vtm da kej kapla, se ne, ker kapla na zaščito.
če boš rabil novo, vzemi staro ven, pa pojdi v HIB kranj tam ti bojo naredil novo cena bo pa nekje 40, 50 evrov
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist

fiatista napisal/-a:
man&alfa napisal/-a:a se da kupt tako cev u trgovinah z avtodeli, k je original baje 200 eurov, al je najbolš da mi jo eden nardi, k dela hidraulične cevi., gre za uno cev k gre od posodce za servo, okol motorja, pa naprej pod odbijač,.

če boš rabil novo, vzemi staro ven, pa pojdi v HIB kranj tam ti bojo naredil novo cena bo pa nekje 40, 50 evrov
sej verjeten bom kr šou narest ceu, k jo bom odšraufov, pa jo nesu narest, do kdaj pa delajo v Hibu
Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist

evo in spet puša ta cev, ceprav sm jo dau popravt, enmo k dela te hidravlične cevi, pa ker ima hitro spojko, pa puša na istmo mestu k prej, tm k gre iz aluminjste na gumjasto, tm pri spoju puša, baje nova pa kušta 200 eurov original,
Uporabniški avatar
avbi
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

Original je letos marca mene stal 130€+DDV.
Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist

pa maš 1,9 jtd 16v
Uporabniški avatar
ramo
Alfist
Alfist

Sigurno je porozna aluminjasta cev, če je to na povratnem vodu čez hladilnik olja... Tlaki tukaj niso tako visoki, da bi olje kar brizgalo! Drugače pa zategni objemko.
Uporabniški avatar
avbi
Alfa Junior
Alfa Junior

man&alfa napisal/-a:pa maš 1,9 jtd 16v
Ja.
Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist

ramo napisal/-a:Sigurno je porozna aluminjasta cev, če je to na povratnem vodu čez hladilnik olja... Tlaki tukaj niso tako visoki, da bi olje kar brizgalo! Drugače pa zategni objemko.
ne tam puša, pr kompresorju za klimo,
Uporabniški avatar
man&alfa
Alfist
Alfist

avbi napisal/-a:
Ja.
aha pr avtotrade mi je aprila reku 200 eurov, sam mam občutek da tm so zelo dragi :?:
Uporabniški avatar
avbi
Alfa Junior
Alfa Junior

man&alfa napisal/-a:
avbi napisal/-a:
Ja.
aha pr avtotrade mi je aprila reku 200 eurov, sam mam občutek da tm so zelo dragi :?:
Meni so to zamenjali na pooblaščenem servisu. Koliko so zaračunali delo pa nevem, ker je bilo narejenih še nekaj drugih stvari.
dafon
Alfa Junior
Alfa Junior

Zanima me, če bi bilo smiselno nabaviti rabljeno cev za servo volan? Je to sploh možno?
Uporabniški avatar
Bezii
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: CELJE

Iz izkušenj ti lahko povem da boš moral kupit novo cev, ker sem tudi jaz poskušal vse živo, bilo naj bi 3x bolj močno a na koncu drži le original =/

Pač moje mnenje...
Uporabniški avatar
_doog_
Alfa Member
Alfa Member

probi tukaj http://www.prit.si/

Jst za svoje bagre itd.. naročam tukaj
Kvaliteta je ok
Staro cev vzameš sabo in ti po stari naredijo novo
Pa Še drago ni
Odgovori
  • Informacija